Na putu s bebom / mini vodič

  Predlažemo nekoliko nezaobilaznih savjeta koji će vam olakšati spremanje, putovanje i svakako odmor na željenoj destinaciji s mališanima:
  1. Potrebno je pomno isplanirati što sve treba spakirati – odvagnite koje stvari su vam nužne za ponijeti a koje možete kupiti ili iznajmiti na odmoru.
  2. Razmislite kako zaokupiti dijete za vrijeme puta, kako ih umiriti na dugim putovanjima automobilom ili čak avionom. Ovisno o dobi djeteta pripremite neku igru, njemu neke drage igračke ili iznajmite DVD auto player kako bi dijete moglo gledati najdraži crtić i priuštiti vam mirnu i ugodnu vožnju.

  car cartoon wallpaper


  3. Kolica i velike stvari ostavite doma
  Ovo je posebno važno ako putujete avionom. Kolica uzimaju puno prostora, a i nije baš ugodno kada ih predajete u prtljagu i nemate pojma što i kako će se događati kasnije s njima ili hoće li se možda izgubiti tijekom puta. Uvijek je bolje unajmiti kolica na destinaciji i kada idete kući ih jednostavno ostavite.

  4.Rolajte odjeću za više prostora
  Kada treba spakirati dječju odjeću za putovanje može vas loviti panika od količine potrebnih stvari. Trebate spakirati svoje stvari, njihove, pa još i rezerve koje djeca trebaju i sve to nagurati u kofer, uh, zvuči kao stresni posao. No, ako odjeću zarolate, umjesto da ju slažete, moći ćete upotrijebiti prostor u koferu puno ekonomičnije. Dodatan savjet je, ako nosite više kofera, rasporedite u svaki odjeću jednako za sve članove obitelji. Tako, u slučaj gubitka ili kašnjenja prtljage nitko neće ostati bez barem nešto svojih stvari.

  - U Hrvatskoj do sada nije bilo mogućnosti unajmljivanja opreme za bebe. Dok je u inozemstvu, posebno u Americi, uobičajeno planirati odmor i pri tom računati na unajmljivanje dječje opreme od raznih tvrtki koje se time bave, u Hrvatskoj po prvi puta nudimo ovakvu uslugu – objavio je novi shop Mali putnici. - Nema više nepotrebnog trošenja vremena na odlazak u kupovinu kada je roditeljima na raspolaganju široka paleta kvalitetnih proizvoda renomiranih proizvođača koji će zadovoljiti i najzahtjevnije mališane - .

  mali putnici