Najbolja online beauty kupovina!

  Naša draga suradnica i jedna od najboljih hrvatskih beauty blogerica, Persa s bloga Beauty&Sweets, složila je popis najboljih stranih kozmetičkih portala koji dostavljaju u Hrvatsku. Ne samo da na taj način možete nabaviti proizvode po povoljnijim cijenama, već vam dolaze direktno na vrata! No, prvo pročitajte što vam Persa preporučuje...

  armani10
  Giorgio Armani

  - Prije svega moram naglasiti da sve više online dućana šalje kod nas i to je super. Svako malo naletim na neki novi, ili neki za koji znam od prije, ali je počeo dostavljati i kod nas. Da bi kupovali online dobro je imati posebne web kartice (kakve recimo ima OTP, itd.) ili još bolje Paypal. Na internetu je već mnogo tekstova o tome kako otvoriti Paypal račun, a jedan od najboljih nalazi se ovdje. No, može se plaćati i običnom karticom. Ja do sad nisam imala problema s plaćanjem svojom običnom karticom, a nisam ni čula za neke takve slučajeve - .

  bareMinerals-make-up-006

  www.feelunique.com je jedan mojih najdražih online shopova. Kod njih se isplati kupovati jer vrlo često imaju neke popuste, a i kada ih nemaju, cijene su niže nego kod nas. Kozmetičke novitete kod njih je vrlo lako naći jer ih nabavljaju na svakodnevnoj bazi. Preporučujem da se prijavite na njihov newsletter kako bi vam slali sve novosti i popuste na e-mail. Uz sve to, bez obzira na iznos narudžbe, poštarina za Hrvatsku je besplatna. Njihovi paketi dođu lijepo i čvrsto upakirani, ponekad čak ubace i neki tester uz kupnju, a vrlo često imaju i gwp (gift with purchase) ponude. Svako malo proširuju svoju ponudu novim brandovima, tako da odnedavno imaju Lancôme, a prije par dana stigla im je i nova Dior kolekcija! Svi njihovi proizvodi su originalni, radi se o svježoj kozmetici (nije kozmetika pred istek) i šalju je iz Engleske, pa je paket kod nas u roku sedam dana, ponekad i prije.

  d2
  Dior looks / catwalk / fall 2012

  www.lookfantastic.com je drugi britanski shop koji šalje kod nas besplatno, i prilično je sličan Feeluniqueu, no čini mi se da ima nešto manje akcija, i da su cijene ponegdje za funtu, dvije veće. No, to nije pravilo pa je najbolje provjeriti i usporediti. Njihova ponuda je nešto manja, ali, drže neke brandove kojih drugdje nema. Također šalju brzo i vrlo su kvalitetni. S njima imam samo pozitivna iskustva.

  www.hqhair.com je također britanski shop koji šalje kod nas, no oni naplaćuju poštarinu ovisno o količini proizvoda, pa je najbolje ubaciti željene stvari u košaricu i provjeriti kolika je poštarina. Uglavnom je oko nekoliko funti.

  Tu je i www.cheapsmells.com stranica iz Engleske koja osim parfema po niskim cijenama nudi i ostalu kozmetiku. Poštarina se plaća, ali tek par funti.

  m

  www.sigma.com je američki shop specijaliziran za kistove, no nude i nekoliko svojih paleta sjenila. Ponekad znaju imati besplatnu dostavu ili 10% popusta. Trenutno je aktualan popust od 10% na ukupnu kupovinu, uz kôd SB2012. Poštarina je nekih 6-10 dolara. Preporučujem njihove kistove Sigmax, stvarno su odlični!

  www.iherb.com je stranica na kojoj se mogu naručiti odlični Real Techniques by Samantha Chapman kistovi po vrlo pristupačnim cijenama. Također imaju popust, -5$ za prvu kupovinu uz kôd SCK372 , a poštarina im je do 6$.

  Kad smo već kod kistova, www.coastalscents.com drži povoljne kistove, ali i palete sjenila. Također često imaju dodatne popuste, poštarina im je nekoliko dolara (ovisno o iznosu) i šalju prilično brzo. Obično pošalju i neki poklon uz kupnju!

  www.strawberrynet.com je stranica iz Hong Konga koja je vjerojatno jedna od najpoznatijih u svijetu online beauty kupovine. Do sad nisam kupovala kod njih, ali znam da oni naplaćuju poštarinu ako se kupuje samo parfem, no ako je uz parfem naručena i neka kozmetika, poštarina je besplatna, kao i za kupovinu isključivo preparativne ili dekorativne kozmetike. Često imaju velike popuste, a najveći plus im je i to što ukoliko platite carinu - oni vraćaju taj iznos nakon što im se faksira račun. Drže dosta high end kozmetike, no koliko sam čitala, nije sigurno da drže originalnu MAC kozmetiku.

  No, zato je tu rock-the-catwalk.com gdje se može pronaći provjereno originalna MAC kozmetika. Poštarina ovisi o količini naručenog, ali iznosi oko 6$.

  biotherm-013full

  Tu su još:

  http://www.cocktailcosmetics.co.uk/ - naplaćuje se poštarina, oko 5 funti. Nude isključivo kozmetiku koja nije testirana na životinjama.
  Drže brandove poput: Artdeco, Skindinavia, Nyx, Sugarpill, Ardell, itd.

  http://www.love-makeup.co.uk/ - poštarina se naplaćuje oko 5 funti. Nude kozmetiku kao što je Sugarpill, OCC, Becca, Everydayminerals, Z palette, itd.

  http://www.shopcraze.com/  - drže MAC sample pigmente, NYX i TrueFace cosmetics. Shipping oko 6$.

  http://www.extrascents.com/ - povoljno nude parfeme i kozmetiku.

  http://www.beautyjoint.com/ -  poštarina od 3$ naviše, ovisno o količini. Drže LA GIRL, Kleancolor, Milani, e.l.f., China Glaze...

  http://www.makeupgeek.com/store/  - poštarina ovisi o količini, oko 5$. Nude svoju kozmetiku i MAC pigment samplove.

  http://www.brigettesboutique.com/  - poštarina oko 8$. Nudi zaista veliki izbor američkih beauty brandova.