Nestlé lansirao novi brend u Hrvatskoj // GARDEN GOURMET na biljnoj bazi

  Na hrvatskom tržištu od sada su dostupni GARDEN GOURMET medaljoni, veganske okruglice, fileti i burger za maloprodaju i ugostiteljske objekte, 100% biljnog porijekla.

  GARDEN GOURMET burger

  - Bez obzira na to biraju li naši kupci biljnu prehranu iz zdravstvenih razloga, etičkih i vjerskih uvjerenja, osobnih preferencija ili brige o okolišu, Nestlé je tu da ih podrži u njihovom izboru. GARDEN GOURMET proizvodi su na bazi soje koja nije genetski modificirana te sadrže širok izbor povrća i žitarica. Izvrstan okus je i dalje ključan, on izaziva sreću i zadovoljstvo te nam nikada nije bio kompromis - izjavila je Renata Matusinović, izvršna direktorica kategorije hrane Nestlé za tržište Jugoistočne Europe.

  Nestlé lansirao novi brend u Hrvatskoj GARDEN GOURMET na biljnoj bazi

  Nestlé je u protekle tri godine reformulirao recepture cjelokupnog asortimana hrane, poštujući želje potrošača da proizvodi na koje su navikli i dalje ostanu jednako ukusni, ali i zdraviji, s manje soli i šećera, bez umjetnih boja, te da su iz održivih izvora.

  GARDEN GOURMET

  Kompanija ujedno ubrzava svoje putovanje prema održivoj proizvodnji kako bi postao vlasnik certifikata ugljične neutralnosti do kraja 2022. godine. Zato se u liniji koristi protein soje, koji ima ugljični otisak do 80 puta manji od proteina životinjskog podrijetla.

  GARDEN GOURMET maloprodajni asortiman

  Tags: Hrana Food