NEVENKA ERCEGOVAC // plivam u moru i zimi, osjećaj je DIVAN, postaneš ovisan o njemu

  Nevenku poznam iz PR-marketing krugova, a nedavno mi je otkrila da često – pliva u moru i to bez obzira na godišnje doba. Ovih dana također. Zanimalo me kako se priprema za to i kako se nakon toga osjeća.

  nevenka8388

  - S plivanjem u hladnoj vodi me upoznao moj prijatelj, koji to prakticira već par godina. Prije samog ulaska u vodu vježbam da zagrijem tijelo i puno šećem psa pa se nadišem svježeg zraka već prije samog ulaza u vodu. Ma gdje god to bilo – kreće njezina priča.

  nevenka83883

  - Nemam neku posebnu tehniku, to je ono što meni odgovara, vjerojatno ljudi imaju razne pristupe. Kad ulazim u vodu, a do sada je to uglavnom bilo more, to činim polako. Dok moj prijatelj, primjerice – skače pritom na glavu - .

  Osjećaj je divan, postaneš ovisan o njemu

  nevenka4343

  - Ja sam prije bila jedna od onih koji nisu ulazili u more ako je bilo hladnije, čak ni po ljeti. A i uvijek sam bila zimogrozna. I kad sam vidjela svog prijatelja, polako sam počela s umakanjem gležnjeva, pa koljena… I onda si rekoh, idem probat već kad imam priliku. I krenulo me. Nemam nekih zdravstvenih problema, osjećam se sjajno, tople preporuke onima koji se dvoume - .

  nevenka5

  Kupam se kad god dođem na more. Kako mi je posao vrlo dinamičan i često putujem, konstantno imam priliku za to. Uglavnom plivam kad je sunce i kad ne puše bura - .

  nevenka434

  nevenka323

  nevenka2