Zagrebački restoran Noel, poznat po svojoj Michelinovoj zvjezdici i sezonskim promjenama jelovnika, predstavlja novi Selection Menu, osmišljen prema povratnim informacijama gostiju. Ova selekcija jela donosi prepoznatljive okuse u novom ruhu, a istovremeno najavljuje novu etapu poslovanja restorana s adrese Popa Dukljanina 1.
Među jelima koja su se istaknula kao favoriti nalaze se mliječno pecivo sa sjemenkama i maslacem, tartlet od graška s tartarom od bukovača, reinterpretacija zagorskih štrukli, patka u Negroni umaku s ciklom te ragu od biserke. Završetak večere donosi desertnu četvorku, osmišljenu kao slatki finale degustacijskog iskustva. Chef i suvlasnik Mario Mandarić, sa svojim timom, kreirao je jelovnik u kojem će gosti moći uživati kroz osam slijedova, po cijeni od 125 eura po osobi.
Poseban naglasak stavljen je i na pratnju pića – uz novi jelovnik moguće je odabrati vinsku selekciju s naglaskom na hrvatska vina, sommeliersku kombinaciju ili pažljivo odabranu čajnu pratnju. Sezonalnost ostaje ključna, pa će se određeni slijedovi prilagođavati dostupnosti namirnica, ali uz zadržavanje klasičnih favorita.
Osim novog jelovnika, Noel je dobio i priznanje na prestižnoj 50 Best Discovery platformi, koja ga je uvrstila među 50 najboljih restorana 2025. godine. Ova lista služi kao vodič za ljubitelje gastronomije, otkrivajući vrhunske restorane, barove i hotele diljem svijeta.