PASTOR // novo poglavlje brenda osnovanog davne 1930.

  Tvrtka Pastor lansirala vatrozaštitni set za kućanstvo Home Protect i otvorila novo poglavlje priče koju uspješno gradi od 1930.

  Kako bi svakom kućanstvu omogućio učinkovito gašenje početnih požara, tvrtka Pastor predstavila je Home Protect, vatrozaštitni set sastavljen od vatrogasnog aparata F2 i kvalitetne protupožarne deke. Set je cjenovno pristupačan, jednostavan za korištenje, te se lako može smjestiti u svaki interijer, bilo na vidljivo mjesto ili u lako dostupni ormar.

  mila i tarik pastor

  Mila i Tarik super su odglumili neke od scena koje nam se dešavaju - gledanje serija i zaboravljanje da nam se nešto kuha... i slične, u kojima skoro zapalimo nešto

  Tvrtka Pastor, čiju je priču još davne 1930. godine započeo njezin utemeljitelj Srećko Pastor, lansiranjem Home Protect seta otvorila je novo poglavlje u svom uspješnom poslovanju tijekom kojeg je zaslužila status vodećeg proizvođača vatrogasne opreme u jugoistočnoj Europi. Kreiranje vatrozaštitnog seta Home Protect rezultat je nove strategije i temeljitog rebrandinga tvrtke koji je mnogo više od dizajnerskog makeovera.

  Kako bi pomogli spriječiti veće štete, Pastorova je misija postati dijelom svakog kućanstva. Također, tvrtka namjerava otvoriti i nove kanale kako bi sustavno radila na prevenciji šteta od požara i edukaciji građana, a novu eru u poslovanju tvrtke Pastor je najavio i jarko crvenim plakatima koji su posljednjh dana osvanuli na zagrebačkim ulicama s porukom: "Ne želimo da koristite naš proizvod. Ali želimo da vam je pri ruci."

  Home Protect jedinstveni je proizvod na tržištu, a svojom jednostavnošću prilagođen je korištenju u situacijama poput požara u kojima treba reagirati brzo i prisebno.

  pastor 535

  Aparat F2 jednostavno se pokreće u samo tri koraka i jednostavan je za upotrebu čak i onima koji se prvi put susreću s vatrogasnim aparatom, baš kao i protupožarna deka koja je namijenjena tome da spriječi dotok kisika i tako onemogući daljnje gorenje.

  Da postoji bezbroj svakodnevnih situacija u kojima bi Home Protect mogao biti najpoželjniji dodatak u domu na pokaznom eventu za novinare i goste na duhovit i interaktivan način pokazali su voditelji Tarik Filipović i Mila Elegović, demonstrirajući prisutnima koliko je jednostavno rukovati aparatom iz seta te koliko je učinkovit i JAK NA DJELU, kako to kaže novi Pastorov slogan.

   pastor5