PINK DAY // Noel ugostio Masterclass 'The Pinks That made History'

  Zagrebački Restoran Noel jučer je ugostio Masterclass „Povijesno važni roséi“, kao uvod u jubilarni 10. Pink Day Zagreb festival koji će se održati ove subote, 22. travnja u Laubi.

  noel pink

  Masterclass je vodio Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambasador.

  Pritom su gosti kušali vrhunske etikete kuće Chateau d’Esclans - The Pale, Whispering Angel i Rock Angel, i to iz ponajboljih vinskih čaša na svijetu, s potpisom Riedel.

  1 Chateu DEsclans rosei

  Prije kušanja vina, Noel je polaznicima masterclassa pripremio bogati „brunch“, a za welcome drink posluživao se Chateau d' Esclans Pale rosé.

  3 Ted Lelekas i Sanja Muzaferija

  Ted Lelekas i Sanja Muzaferija

  Održani Masterclass bio je uvod u dosad najbogatiji program 10. Pink Day Zagreb festivala koji su organizatori u ovoj jubilarnoj godini pripremili.

  Čeka vas nekoliko radionica - „Američki Zapad“ s vrhunskim rosé vinima američke zapadne obale; „Pink Cocktailzation“ by hotel Esplanade, s ružičastim koktelima te masterclass ekstra djevičanskih ulja „Šampionska ulja Istre i Dalmacije“.

  sanja zrinka

  Organizatorice Pink Day festivala Sanja Muzaferija i Zrinka Jelić Belinić

  Održat će se i Okrugli stol: „10 godina poslije: ružičasti vinski Istok“ koji moderira „lovkinja“ Morana Zibar, a tijekom samog festivala kušat će se vina i ulja oko stotinu izlagača.

   

  1 Pink Masterclass uvod je u Pink Day festival

  10 The Pale

  Foto: Rene Karaman