PLATFORMA ATELIER // tri dana modnih revija na Zagrebačkom Velesajmu

  Atelier će se održati od 20. do 22. listopada, a brojne ljubitelje i znalce fashion industrije okupit će u Paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu. Glavna inspiracija za novo izdanje je energija pa će se službeni naziv Energy prožimati kroz sve produkcijske i scenske elemente te ujedno educirati posjetitelje o tome kako biti odgovoran i moderan – objavljeno je.

  ZFGX1769 final

  Na pisti će se predstaviti: Elfsi, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, Ivica Skoko, unaesthetik, Martina Herak, M.Fiction, Morana Krklec i DeLight.

  ZFGX0967 krug

  - Sunce, voda, vjetar, para i biomasa bili su inspiracija i za najavnu kampanju iza koje stoji vrsni kreativni tim – fotograf Zvonimir Ferina, ispred čijeg objektiva je stala mlada Evita Mandić, model agencije Talia i Relatum. Marko Tolić potpisuje make up dok je za frizuru bio zadužen Salon Premium i Cotril. Slađana Divjak potpisuje styling, a video Sven Čustović. Kreativna direktorica i producentica projekta je Antonella Ušić Gotovac, dok je izvršna producentica Antonela Čakić. Evita je na sebi nosila odjeću brenda unaesthetik – najavljuje Atelier.

  ZFGX1205

  ZFGX0405

  ZFGX1259