PHOTO_info // počeo je najveći humanitarni foto natječaj CEWE Photo Award

  Međunarodni foto natječaj, u kojem prijavom svojih fotografija pomažete organizaciji SOS Dječja Sela, i ove godine očekuje veliki broj prijava iz Hrvatske

  4 5 Alen Tkalčec

  Iako su prethodna dva izdanja CEWE Photo Award-a imali rekordan broj prijava pa su oba proglašena najvećim foto natječajem na svijetu, i ove godine se očekuje rekordni broj prijava na globalnoj razini, ali i u Hrvatskoj. CEWE Photo Award 2021 za sada dominira s više od 600.000 prijavljenih fotografija, a time i s preko 60.000 € doniranih organizaciji SOS Dječja Sela jer za svaku prijavljenu fotografiju na natječaj, Cewe ovoj organizaciji donira 0,10 €.

  4 5 Julien Duval

  Baš kao i prethodnih godina, svoje peto izdanje CEWE Photo Award započeo je s poznatim motom „Naš svijet je lijep“. Tako svi ljubitelji fotografije svoje amaterske ili profesionalne fotografije mogu prijaviti u čak 10 različitih kategorija. Svaki korisnik može prijaviti do 100 fotografija i tako potaknuti donaciju do čak 10 € dijeleći pritom svoja zapažanja ljepota svijeta, ali i sudjelujući i u borbi za nagrade ukupnog fonda u iznosu od 250.000 €.  

  6 4 Manfred Voss

  Pobjednička fotografija CEWE Photo Award-a 2021, Manferd Voss

  Bez obzira jeste li profesionalni fotograf ili netko tko jednostavno voli fotografirati, prijavljujte svoje fotografije i pratite CEWE Photo Award jer ćemo, osim ukupnih pobjednika, svaki mjesec birati i nagrađivati i mjesečne pobjednike, a u samom finalu nagradu osvajaju 1.000 top plasiranih fotografija.

   CEWE Petra colak