Pokloni ZA GADGET FREAKOVE // Philips TV & Sound ima super ideje

  Provjerite ovaj popis, tu se kriju top gadgeti koji će oduševiti sve ljubitelje tech inovacije.

  Fidelio L3 6

  Uživite se u glazbu uz Philips Fidelio L3 slušalice
  Philips Fidelio L3 slušalice nude jedinstvenu kombinaciju vrhunskih audio performansi i jednostavnog izgleda. Kao i kod cijele linije Philips Fidelio koja je osvojila 9 prestižnih nagrada, dizajn je ključni element koji karakterizira i nove slušalice Philips Fidelio L3.

  Važan cilj razvoja Philips Fidelio L3 slušalica bio je osiguravanje udobnosti i jedinstvenog dizajna. Lagana aluminijska traka i koža Muirhead, ovim bežičnim slušalicama osiguravaju vrhunski dojam koji prati kvalitetu zvuka. Slušalice također imaju izvrsno trajanje baterije s 38 sati reprodukcije, a osim toga, imaju opciju brzog punjenja u trajanju od 15 minuta koje nudi šest dodatnih sati korištenja. Popis božićnih pjesama sada se može i povećati! Philips Fidelio L3 slušalice dostupne su po cijeni od 2.649 kuna.

  T8505 3

  Bogat i detaljan zvuk koji ćete obožavati kod bežičnih slušalica T8505
  Tražite proizvod koji ima opsežan, detaljan zvuk s moćnim basom? Osim nevjerojatnog zvuka, dobrog basa i mogućnosti aktivnog poništavanja buke, aplikacija za slušalice tvrtke Philips pruža kontrolu nad glazbom koja se reproducira. Slušalice su spremne za uparivanje odmah po vađenju iz navlake za punjenje, a znoj, prašina i kiša neće im naštetiti prilikom svakodnevnih aktivnosti.

  T8505 6

  Uz Philips T8505, vježbanje postaje dugo i efikasno, jer s jednim punjenjem reprodukcija traje 6 sati, a za 1 dodatan sat spremne su nakon samo 15 minuta punjenja. Slušalice se uz navlaku za punjenje mogu koristiti 18 sati dodatno, a kako bi osigurali udobno prianjanje, tu je ovalna akustična cijev koja se sigurno postavlja u uho i maksimalno povećava pasivnu izolaciju zvuka. Kontrole na lijevoj slušalici omogućuju pozivanje Google Assistanta ili Siri, čime su omogućeni pozivi, čitanje obavijesti ili reprodukcija glazbe bez upotrebe ruku. Bežične slušalice Philips T8505 mogu se pronaći po cijeni od 1.499 kuna

  Performance Series 8506 1

  Performance serija televizora svake godine postaje sve bolja
  4K UHD LED Android TV s tehnologijom Ambilight dio je vrlo uspješne serije Performance Series. Uz najbolje tehničke specifikacije i prilagodbu sadržaja, Philipsova kvaliteta sada je spojena sa pristupačnom cijenom. Ovih blagdana, omiljeni božićni filmovi se gledaju uz čarobnu tehnologiju Ambilight, a zahvaljujući podršci za vrhunske Dolby formate zvuka i slike, HDR sadržaj će izgledati i zvučati veličanstveno. Uživanje u najkvalitetnijim slikama i zvukovima bez ikakvih smetnji može započeti. Dostupan je u modelima 8506 i 8556, te veličinama 43", 50", 58", 65", 70" i 75", a cijena im je od 3.999 kuna do 9.999 kuna.

  TAB8905 5

  Jedinstveno audio iskustvo uz Philips TAB8905 soundbar
  Philips TAB8905 soundbar pruža impresivno kinematografsko audio iskustvo uz koje je uživanje u svakom trenutku zagarantirano. Izvedba ovog iskustva osigurana je prisutnošću Dolby Atmos sustava, stvarajući trodimenzionalni surround zvuk koji protječe iznad i oko vas. Soundbar ima minimalistički metalni dizajn, što ga čini prilagodljivim svakom okruženju, a uz podršku Google Assistanta, reprodukcija glazbe je moguća u svakom trenutku. DTS Play-Fi kompatibilnost ovaj vrhunski soundbar čini moćnom komponentom u zvučnoj konfiguraciji za više prostorija. Philips TAB8905 soundbar dostupan je po cijeni od 5.149 kuna.

  OLED 936 7

  Umjetna inteligencija i revolucionarni zvuk OLED+ 936 televizora
  OLED+ 936 je potpuno novi Philips Ambilight TV s najboljom mogućom kvalitetom slike i vrhunskim zvučnim sustavom za pružanje potpunog audio-vizualnog iskustva. Televizor je proizvod koji se mora uklopiti u svaki interijer, a inteligentne LED diode oko rubova Philips televizora reagiraju na akciju na zaslonu i sjaje dopadljivim sjajem koji jednostavno očarava. Vrhunski daljinski upravljač s pozadinskim osvjetljenjem ima završnu obradu od meke kože Muirhead, dok tehnologija Ambilight sa četiri strane nudi impresivnu kvalitetu slike, gdje se čini da je svaki trenutak bliže. U kombinaciji s ultra tankim okvirom, rezultira jedinstvenim i impresivnim iskustvom gledanja.

  OLED 936 12

  OLED+ 936 daje iznimno realističnu sliku što god gledali, a to omogućuju dva procesora s umjetnom inteligencijom. Kvadrat tkaninom zvučnika od mješavine vune omogućuje se slobodan protok zvuka u prostoriju što pruža čist i dubok zvuk. Realistični detalji, kontrast, bogate boje i uglađeni pokreti sada su samo dio vrhunskih performansi Philips proizvoda. OLED+ 936 možete pronaći po cijeni od 14.999 kuna.

  TAB8905 9