"Pokreni se" u Šibeniku

    Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja nastavlja se u Šibeniku: u četvrtak 10. srpnja u 18 sati, možete vježbati na otvorenom na Trgu Republike Hrvatske pokraj šibenske katedrale.

    Danijela Martinovic i Ante Rukavina cr
    Pjevačica Danijela Martinović i nogometaš Ante Rukavina

    - Šibenik je idealan grad za bavljenje sportom i razvoj sportskih navika još od ranog djetinjstva. Moja nogometna karijera započela je u Šibeniku koji mi je pružio iznimno puno! - izjavio je nogometaš Ante Rukavina. - Obožavam rekreaciju i treniranje u mom gradu, naročito volim park Šubićevac koji je idealno mjesto za vježbu. Pozivam sve sugrađane i goste da se pokrenu idućeg četvrtka kod šibenske katedrale. Svima onima koji nisu toliko aktivni neka ovo bude početak jednog zdravijeg i aktivnijeg života, a nama koji se bavimo sportom nastavak aktivnosti i u vrućim ljetnim mjesecima! - .

    Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo.