Pokreni se / vježbajte u Zagrebu

  Nacionalni projekt Pokreni se poziva na finalno zajedničko vježbanje koje će se, nakon turneje Hrvatskom, održati u Zagrebu na Europskom trgu u subotu, 12. rujna 2015. u 17.45 sati. Jedinstveni kružni trening, pod vodstvom stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, najbolji je način da prije jesenskih i zimskih mjeseci svoje zdravlje i tijelo dovedemo u red.

  Pokreni se Zadar 1
  Pokreni se Zadar


  - Zadovoljan sam što mogu reći da projekt Pokreni se ulazi u završnicu. Sada je ključno razdoblje da završimo ovogodišnji projekt te pozivam sve da nam se pridruže i vježbaju s nama u Zagrebu. Naš tim na raspolaganju je svima za savjete! – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.
  Projekt Pokreni se građanima je diljem Hrvatske nudio rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a vodeći hrvatski stručnjaci s KIF-a, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svima zainteresiranima s besplatnim savjetima.

  pokreni se zadar5


  Hrvatska u tjednu kada se održava projekt Pokreni se u Zagrebu obilježava prvi Europski tjedan sporta, a njegov središnji događaj održat će se na zagrebačkom jezeru Bundek u subotu, 12. rujna 2015., od 10 do 22 sata. Pozivaju se građani da se toga dana aktiviraju i upoznaju mnoge sportove te sadržaje koji će im život promijeniti na bolje. Vrhunski pilates trening Fokus Point trenerice Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, promocija biciklizma i utrka građana u organizaciji škole trčanja, adrenalinski sportovi, Dharma Yoga Sandre Pintarić, umjetna stijena za penjanje i atraktivna prezentacija plivanja s jednom perajom u jezeru, u čemu će se moći okušati svi, samo su neki od sadržaja koji će biti dostupni svim posjetiteljima Bundeka.
  Prijavite se za vježbanje u Zagrebu putem službene web stranice Projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.

  Pokreni se Zadar 9