POZNATA lica javnozdravstvenom akcijom u Splitu proslavila 10. rođendan FARMACIJE

  Nakon Zagreba, Farmacija nastavlja proslavu 10. rođendana javnozdravstvenim akcijama po Hrvatskoj. Ovaj vikend City Centar One u Splitu na jedan dan je postao centar zdravlja gdje su građani mogli kroz razna savjetovališta obaviti besplatne preglede poput mjerenja tlaka, šećera u krvi, kolesterola i triglicerida, mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa i brojnih drugih. Akciju su danas podržale i brojne poznate osobe: Fani Čapalija, Anamarija Asanović, Marija i Jurica Pirić, Neda Makjanić Kunić te brojnih drugi.

  Anamarija Asanovic
  Poduzetnica Neda Makjanić Kunić, dizajnerica Anamarija Asanović, regionalna ravnateljica u Farmaciji Snježana Morožin i manekenka Fani Čapalija


  Priča o Farmaciji počinje 2008. godine kad se jedna od vodećih regionalnih kompanija, Atlantic Grupa, odlučila na dodatni smjer te je u svoj razvoj uključila i zdravstvenu djelatnost. Za one koji nisu upoznati, Atlantic Grupa je distributer svjetskih brandova kao što su Wrigley, Johnson&Johnson, Ferrero, HIPP, Rauch, Vivera, Mars, da spomenemo samo neke. Osim toga, Atlantic grupa je proizvođač regionalnih divova kao što su Dietpharm, Melem, Plidenta, Cedevita, Barcaffe, Smoki, Kala, Donat Mg, Multipower, Argeta, Bakina tajna i mnogi drugi.

   

  Anamarija Asanovic


  No, vratimo se današnjoj slavljenici, koja je ne tako davne 2008., započela svoj rad pod prepoznatljivim i internacionalnim imenom Farmacia. U početku se radilo o 30-tak ljekarni, a kroz nadolazeće godine uz ljekarne je razvijen i moderni koncept specijaliziranih prodavaonica u kojima je stručnost djelatnika na najvišoj razini.
  Farmacia je kroz godine nizala priznanja strukovnih institucija, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta kao i svojih vjernih klijenata. Tu se posebno izdvajaju višegodišnje nagrade Agencije za lijekove i medicinske proizvode za prijavljivanje nuspojava lijekova kao i priznanje Udruge za sigurnost pacijenata za projekt 'Osobni ljekarnik-pregled terapije lijekovima'.


  Uz ova priznanja važno je istaknuti i prepoznavanje od strane potrošača gdje je prema provedenim istraživanjima Farmacia pozicionirana kao najpoznatija ljekarnička ustanova. Farmaciju jednako posjećuju građani svih životnih dobi, raznih potreba i ne nužno bolesni, a sve kako bi dobili stručan i profesionalan savjet najdostupnijeg zdravstvenog radnika – ljekarnika.

   

  Anamarija Asanovic
  Modni tandem Arileo - dizajneri Marija i Jurica Pirić


  Farmacia je među inicijatorima uvođenja dodatnih usluga i specijaliziranih savjetovališta, a sve u svrhu poboljšanja ishoda liječenja, samoliječenja i uklanjanja određenih tegoba.
  Tim Farmacije je izrazito aktivan u kontinuiranom stručnom usavršavanju i implementaciji novih vještina i smjerova u cjeloživotnom učenju u svrhu unaprjeđivanja kompetencija magistara farmacije i farmaceutskih tehničara.

  Anamarija Asanovic
  Željka Suvajac iz Farmacije


  Isto tako Farmacia prati i tehnološke promjene te sa svojim vjernim klijentima komunicira kroz relevantne digitalne platforme, a uz pomoć inovativnih digitalnih aplikacija omogućuje podršku pacijentima u redovitom uzimanju terapije.
  Danas, Farmacia broji 49 ljekarni i 36 specijaliziranih prodavaonica, a dugoročni projekti i inicijative idu u smjeru dodatnog jačanja svih razina kompetencija – stručnih i savjetodavnih ali prije svega ljekarničke skrbi za postojeće i buduće klijente.

   Anamarija Asanovic

  Anamarija Asanović

  Anamarija Asanovic

  Anamarija Asanovic

  Fani Čapalija