Prva Barcaffé espresso akademija za bariste u Hrvatskoj // na Radničkoj cesti broji gotovo 300 četvornih metara

  - Dugogodišnja tradicija, kvaliteta i nagrade na međunarodnim natjecanjima gradili su naš put prema tržištu, svakom potrošaču, kako iz privatnog tako i poslovnog segmenta. Sa zadovoljstvom mogu reći da danas Barcaffé postavlja standarde i da smo ozbiljan regionalni igrač na tržištu espressa - izjavio je Tomislav Krpina, direktor prodaje Barcaffé-a za Hrvatsku.

  Barcaffe espresso latte art

  Predstavljan i Barista book na kojem su radili baristi iz regije u suradnji s Nikom Orošijem, svojevrsnim predvodnikom barista novog vremena u Zagrebu.

  Nik Oroši i Barcaffe baristi

  U knjizi je sažeto bogato znanje o kavi, od uzgoja, odabira plodova, obrade, pa sve do savršenog espressa.

  Barcaffe espresso

  Uz Barista book predstavljen je Barcaffé espresso specialty coffee by Nik Oroši. U caffe bar-u u sklopu akademije svi posjetitelji imat će mogućnost okusiti različite Barcaffé espresso kave: Maestoso, India Single Origin 100% arabica te spomenuti specialty coffee by Nik Oroši 100% arabica.

  Tomislav Krpina Tihana Vujčić Ida Prester Mate Štetić

  - Imamo vrhunski proizvod. Zrna pažljivo biramo već na plantaži, selektiramo u proizvodnji, a naš razvojni tim i marketing napravili su inovacije od receptura naših mješavina do pakiranja. Ponosna sam na tim mladih, kreativnih i vrijednih ljudi, oboružanih znanjem s kojima zajedno dovodimo priču do kraja, do šalice omiljenog napitka - istaknula je Tihana Vujčić, direktorica marketinga.

  Filip Lipnik Filip Šaronja Marković