PRVA REGIONALNA GAMING, WEB3 & METAVERSE konferencija u Hrvatskoj

    GAME CHANGER konferencija održat će se 1. prosinca u zagrebačkom Z Centru.

    Prva poslovna konferencija iz kuta gaminga pokriva development, web3, eCommerce, animaciju, digital dizajn, AI & big data, blockchain, kriptovalute, cyber sigurnost i buling, NFT kao i mnoge druge teme te aktualne trendove.

    Game Changer 4

    Gosti predavači dolaze iz najuglednijih tvrtki; Infobip i Rimac podijelit će s nama priču o tome kako izgraditi tvrtku od nule do milijarde, regionalna gaming dev tvrtka Nordeus objasnit će nam otkud prihodi od igara, a je li esport sport ili ne, predstavit će Damir Martin i Zlatko Mateša. Ovo su samo neka od poznatih imena koja će se pridružiti impozantnoj listi predavača koju možete pratiti na službenoj web stranici Game changera. Sve to pratit će i veliki lounge prostor, all day long casual networking, te expo zona sponzora ove jednodnevne konferencije smještene u Z Centar i dvorane CineStara.

    Razgovarat će se o krizi na kripto sceni, vraća li se priča o metaverzumu budućnosti u gaming, kakvi su NFT trendovi, kakvo izgleda gaming budućnost, i još mnogo toga što će otvoriti nove poglede na industrije budućnosti.