RAZGOVOR.HR // platforma za pružanje psihološke pomoći i podrške s mrežom provjerenih i pouzdanih stručnjaka

  Platforma omogućuje brzo, jednostavno i diskretno spajanje korisnika sa stručnjakom specijaliziranim za područje problema svakog pojedinog korisnika.

  Razgovor je esencijalan oblik ljudske komunikacije. Odabir imena Razgovor.hr proizlazi iz te pretpostavke, kao i želje da se izbjegne stigmatizacija na bilo koji način već prilikom prvog susreta s web servisom i inicijalne obrade informacija. Cilj web servisa je, između ostalog, podići razinu svijesti o tome kako psihološka pomoć nije "samo razgovor", već znanost koja funkcionira na dokazanim temeljima i praksama te zaista pruža rješenje za probleme s kojima se korisnici susreću kroz život.

  Razgovor.hr je platforma koja štedi vrijeme stručnjacima i omogućuje potpuni fokus na rad u tretiranju problema za koje su specijalizirani, a korisnicima pruža neprocjenjivu pomoć zbog brzine, praktičnosti i diskretne prirode korištenja web servisa.

  raz

  Možemo zavidjeti onim rijetkim pojedincima koji nikad u životu nisu osjetili potrebu za psihološkom pomoći, odnosno nisu se pronašli u situacijama koje ih na to motiviraju.

  Veliki broj ljudi zatekne se u takvim okolnostima, a nedavni i izvanredni faktori stresa stvorili su izuzetan rast potrebe za psihološkom pomoći.

  Često ta potreba ostane zanemarena zbog stigmatizacije traženja pomoći, kao i zbog manjka svijesti i znanja oko toga gdje potražiti pomoć, kome se obratiti s povjerenje te sumnje oko toga hoće li odabrani stručnjak znati riješiti baš njihov problem.

  Psihologija je, kao znanost, izuzetno bogato i kompleksno područje što nerijetko uzrokuje dodatnu konfuziju kod pojedinaca koji su motivirani informirati se, ali osjećaju nesigurnost pri ključnom koraku.

  Ignoriranje simptoma psiholoških problema dovodi do smanjenja kvalitete života te utječe na psihofizičko stanje pojedinca.

  Dodatno, trenutni modeli pomoći ne pružaju dovoljno informacija kako bi se pojedinci kvalitetno informirali o raspoloživim stručnjacima, područjima njihovog djelovanja, načinima rada i plaćanja i ostalim detaljima bitnima za odluku.