REGIONALNA KONFERENCIJA O MODERNIZACIJI JAVNE UPRAVE

  "Povežite se regionalno – poboljšajte se pojedinačno"

  Nacionalna akademija za javnu upravu, u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), organizirat će 6. i 7. listopada 2021. online konferenciju o modernizaciji javne uprave pod sloganom: "Povežite se regionalno – poboljšajte se pojedinačno".

  Regionalna konferencija o modernizaciji javne uprave

  Više od 20 visokih predstavnika vlada s Balkana, međunarodni stručnjaci iz područja javne uprave, komunikacija i digitalizacije imat će prigodu podijeliti iskustva komunikacijskih izazova i primjere dobre prakse digitalizacije javnih uprava u regiji tijekom dva dana, kroz pet panela i šest radionica.

  "Ova konferencija predstavlja jedan od rezultata uspješne suradnje Nacionalne akademije i UNDP-a, na što smo vrlo ponosni. Konferencijom povezujemo regiju i predstavljamo dobru praksu digitalizacije i komuniciranja javnih uprava te pokrećemo rasprave o temama od značaja za modernizaciju rada javnih uprava i pružanje usluga građanima", izjavio je Dejan Miletić, vršitelj dužnosti ravnatelja Nacionalne akademije za javnu upravu.

  Konferencija se provodi u sklopu projekta "Obuka za državnu službu za 21. stoljeće u Republici Srbiji", koji financira Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju (SIDA).