#SHESKIS u Obertauernu // ženska snaga za Austrian Cancer Aid i Pink Ribbon

  Austrijski skijaški centar ima već tradicionalno značajno događanje koje okuplja skijašice svjetskog glasa. Ovogodišnje okupljanje #SHESKIS u Obertauernu održano je po peti put 25.3.2023.

  U najsnježnijem austrijskom zimskom sportskom odmaralištu okupilo se 120 entuzijastičnih skijašica kako bi zajedno postavile znak i podržale kampanju Pink Ribbon za Austrian Cancer Aid. Događanje #SHESKIS u Obertauernu još je jednom dokazalo kako izgleda pravi skijaški spektakl.

  she skis obertauern

  Marc Stickler // TVBObertauern

  Među gošćama su bile neke od najuzbudljivijih ličnosti iz austrijske sportske i kulturne industrije. Sudionici su mogli poboljšati svoju tehniku skijanja uz vrijedne savjete Atomicovih sportašica Marlies Raich, Michaele Kirchgasser, Mirjam Puchner i Jacobe Kriechmayr. Ovaj bi se savjet zatim mogao primijeniti u praksi na najnovijim modelima Atomica. Otprilike 15 cm svježeg snijega osiguravalo je čisti skijaški užitak.

  Prvo zaustavljanje bilo je u 10:30 u Treffu 2000. Uz pratnju austrijske pjevačice Monike Ballwein, #SHESKISFAMILY uživali su u regionalnim zalogajima i naravno finom vinu. Nakon okrepe, sudionici su se vratili na staze, gdje ih je čekalo sunce. Nakon što su u potpunosti iskoristili savršeno pripremljene staze, grupa se okupila na zajedničkom ručku u Kringsalmu.

  Za Pink Tableom u ekskluzivnom prostoru Alma konzumirale su se prvoklasne delicije.

  she skis obertauern4

  Doris Kiefhaber, Manuela Krings, Mona Maier, Stephan Spiegel // Marc Stickler - TVBObertauern

  Naknadno prikupljanje sredstava, uključujući tombolu, povećalo je ukupni iznos doniranih na ponosnih 31.200 €.

  - Biti u mogućnosti generirati toliki iznos za Austrian Cancer Aid i Pink Ribbon je izuzetno lijepo. Još jednom želim zahvaliti našim partnerima – to su Atomic, Treff 2000, Kringsalm, Louis Widmer, zračna luka Salzburg, Obertauern Lift Association, BMW kao i Sorella Ramonda i Shangri-La London, bez ovako jakih partnera ovaj jedinstveni događaj ne bi bio moguć – zaključila je Mona Maier, direktorica turizma i inicijatorica #SHESKIS.

  she skis obertauern5

  Mirjam Puchner, Michaela Kirchgasser, Jacoba Kriechmayr, Marlies Raich // Marc Stickler TVBOberta