Što raditi ovaj VIKEND? / 7 idealnih prijedloga

  Iako neki poseban plan nije nužan, predlažemo što biste mogli raditi ovaj vikend, a da ga dobro iskoristite. Osim šetnje ili piknika u prirodi, tu su one stvari za koje nikako nemamo vremena: pospremanje  garderobe, odlazak na more, plažu, kopanje po stvarima koje imamo kod kuće, možda proljetni makeover. Ima i jedan kolač koji nikako ne stižemo napraviti, a i kada je jadna sama, treba joj višesatno društvo. Svako jutro tijekom radnih dana brzinski planiramo što odjenuti, ponekad ništa ne surađuje... možda je nekako posložiti tjednu robu dobra fora?

   blueinc 6777545297628
  Daisy Park


  1. Jesti u prirodi – ako niste neki atletski tip ili jednostavno nemate mogućnosti otići u neku šumu, brdo, predlažemo da barem iskoristite lijepo vrijeme, uzmete klopu u onu slatku košaricu kako nasmiješeni, bezbrižni ljudi rade u filmovima i chillate na nekom zelenilu. Ako baš želite sa stilom – pomoći će karirani stolnjak i strukirana haljinica.

   

   blueinc 6777545297628
  Jedan od najpoznatijih piknika u povijesti filmske umjetnosti - Sound of Music iz 1965. Sedmero djece Captaina Von Trappa i Julie Andrews kao Maria, njihova dadilja

   


  2. Odlazak do mora – pa makar i na jedan dan. Možemo se spustiti do mora u par sati, neki više neki manje, no relativno nam je blizu. Morski zrak predivan je nakon duge zime, priziva sjećanje na ljeto i vruće ljenčarenje. Čist je i kristalan, pun soli koja detoksicira. Ommm....

   

   blueinc 6777545297628
  Blue INC

   


  3. Preurediti inventar – svakodnevni ritam juri nemilice, a ono oko nas često i ne primijetimo... Naročito ako ste u speedu od jutra do mraka. I sada, malo bolje pogledajte detalje u domu, možda možete uvesti neke promjene, bez ulaganja, ili pak staviti neke detalje koje čuvate u kutijama, spremiti one koji su vam dosadili i samo skupljaju prašinu. Kako god bilo, dobro je malo posvetiti se vlastitom stanu jer se na taj način dodatno vežemo uz njega i osjećamo ugodnije.

   

   blueinc 6777545297628
  Jewelberry

   


  4. Napraviti omiljeni kolač za koji nikad nemamo vremena... Ponekad netko od obitelji žica neki komplicirani kolač, no sve skupa čeka neke bolje dane. Vikend je super vrijeme za slaganje finih poslastica, a i klinci uživaju u samom procesu. A i solo ćete se opustiti, činjenica je da kuhanje i slaganje kolača ima neku posebnu zen energiju. I još je k tome super-fino i domaće. Pa gdje ima bolje?

   

   blueinc 6777545297628
  National trust

   


  5. Saaaatima u kadi. Da, satima, ne minutama. Ma neka se voda ohladi, pa onda je opet zgrijemo, toliko zaslužujemo. Tu su sad svakakve kupke i čarobne formule koje imaju wellness efekt. Činjenica je da je kupanje poseban ritual, a kad se spoji s opuštanjem i bezbrižnim trenucima, uživanciji nema kraja.

   

   blueinc 6777545297628
  Kelly Hoppen

   


  5. Garderoba – krcata ili prazna? Ovisi o danu, stanju uma, položaju Merkura u nečemu. E, pa kad se tako nešto desi, vi ste spremni. Dakle, malo kopanja po ormarima svakako je zabavno jer nas podsjeća da imamo masu robe koju ne nosimo. Možda je vrijeme da se oprostimo od toga? Koliko god robe čuvali, uglavnom je previše, vrijeme je za neke promjene, provjerite što od proljetnih komada već imate... Nije nužno uletavati na svako sniženje. Trench je ziher već tu, u nekoj modernoj ili retro varijanti.

   blueinc 6777545297628
  La Redoute

   


  6. Sve se nekako budi, no love baš i nema na bacanje, stoga je dvodnevno putovanje genijalna stvar. Odete, vidite, vratite se, u ponedjeljak je mali umor, ali nema veze, doživjeli ste nova iskustva. Mnoge agencije nude dvodnevna i trodnevna putovanja, busom, avionom... Bitno je da se negdje ide!

  Foto: prshots

  blueinc 6777545297628
  Next