STREET_art // umjetnik Lunar i Wiener osiguranje VIG traže pročelje zgrade koje će umjetnik oslikati – PRIJAVI SVOJU!

  Pozivaju se Zagrepčani da prijave svoju zgradu koja će umjetničkom ilustracijom prenositi poruku o dječjoj snazi.

  Renomirani hrvatski street art umjetnik, Slaven Lunar Kosanović i Wiener osiguranje VIG, u potrazi su za pročeljem zagrebačke zgrade koju će umjetnik oslikati.

  Slaven Lunar Kosanović

  Suradnja umjetnika i osiguranja ima dodatnu humanitarnu notu s obzirom da je inspiracija za mural udruga „Mali zmaj“ čija misija je poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

  Zgradu, odnosno pročelje koje će nositi ovu snažnu poruku moguće je prijaviti do 28. lipnja na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a potrebno je napisati zašto bi baš vaša zgrada trebala biti odabrana.

  U prijavi je potrebno navesti adresu, broj katastarske čestice zgrade i priložiti fotografiju pročelja stambene zgrade te kontakte osobu za komunikaciju (ime, prezime, e-mail adresu, broj telefona), a preporuka je da to bude vlasnik zgrade ili predstavnik stanara.

  Za oslikavanje je potrebna suglasnost svih suvlasnika zgrade.

  Organizatori ističu kako je poželjno da se zgrada nalazi na prometnoj lokaciji, a nužno je da je fasadna površina čista i u dobrom stanju uz maksimalnu visinu do tri kata. Oslikavanje je u potpunosti besplatno, a Wiener osiguranje kao organizator inicijative snosi sve troškove realizacije.

  Skica murala Slaven Lunar Kosanović

  Mali zmaj prikuplja humanitarnu pomoć za djecu iz socijalno ugroženih obitelji, organizira radionice i izlete te nudi pomoć pri učenju i besplatno psihološko savjetovanje za cijelu obitelj. Hvalevrijedne aktivnosti udruge inspirirale su umjetnika da u svom prepoznatljivom stilu ilustrira snagu djece koja su nažalost već u najranijoj dobi primorana nositi se sa surovom realnošću svijeta odraslih, a sve nas podsjeti koliko je djeci važna naša potpora i podrška.

  Pravila nagradnog natječaja „WIENER ZMAJSTORI“ - Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

  Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. jedno je od vodećih osiguratelja na hrvatskom tržištu osiguratelja. Wiener prepoznaje važnost svoje uloge u promicanju osigurateljne kulture u Hrvatskoj, kao i utjecaja na društvo, okoliš i gospodarstvo. Svoje strateške ciljeve Wiener osiguranje ostvaruje slijedeći načela odgovornog i dosljednog korporativnog upravljanja koje je preduvjet sigurnog i stabilnog poslovanja, rasta i razvoja vrijednosti za osiguranike, dioničare, partnere u prodaji te zaposlenike. Gotovo 700 zaposlenika na više od 80 prodajnih mjesta diljem Hrvatske svakodnevno je na usluzi klijentima - od kvalitetnog savjetovanja prilikom odabira odgovarajućih osigurateljnih pokrića, pa sve do brze obrade i isplate šteta.

  Vienna Insurance Group (VIG) vodeći je stručnjak za osiguranje u Austriji te Srednjoj i Istočnoj Europi. Grupu, koja ima dugu tradiciju, snažne brendove i bliske odnose s klijentima, čini oko 50 društava u 30 država. VIG ima skoro 200 godina iskustva u sektoru osiguranja. Vienna Insurance Group zapošljava više od 25.000 ljudi i nedvojbeni je tržišni lider na području Austrije te Srednje i Istočne Europe pa je, stoga, u izvrsnom položaju da iskoristi dugoročne mogućnosti rasta u ovoj regiji od 180 milijuna ljudi. Vienna Insurance Group ima najbolju ocjenu od svih društava u ATX-u, vodećem indeksu Bečke burze, a njegove dionice kotiraju i na Praškoj burzi.