STRUČNI SKUP // terapija BIOPTRON svjetlom u medicini održan u Zagrebu

  Stručni skup 'Primjena uređaja Bioptron' u preventivnoj i kurativnoj medicini održan je u Zagrebu, u hotelu Le Premier.

   zepter554 Le premier Boutique hotel zagreb

  Na skupu je gostovala akademkinja, prof. dr. sc. Mirna Šitum, dr. med, spec, dermatovenerologije, subspecijalist dermatološke onkologije, predstojnica Klinije za kožne i spolne bolesti KBC Sestre milosrdnice, na temu Bioptron - primjena svjetlosne terapije u dermatologiji.

  zepter mirna situm

  prof. dr. sc. Mirna Šitum

  TERAPIJA BIOPTRON SVJETLOM

  Tehnologija medicinskog uređaja zasnovana na jedinstvenoj ideji svjetlosne terapije. Može se koristiti za različite medicinske indikacije. Više od 15 godina iskustva i trajnog znanstvenog i kliničkog istraživanja u raznim primjenama predstavljaju temelje ove terapije.

  zepter kata pavlovic

   Moderator skupa - CEO Zepter Hrvatska, Kata Pavlović

  ankica kata

  CEO Zepter Hrvatska, Kata Pavlović i Ankica Ravlić, šampion prodaje Zeptera u svijetu

  zepter team

  Aleksandar Nesković, dr. med Zepter International, Igor Pavlović COO zepter Hrvatska, CEO Zepter Hrvatska, Kata Pavlović, regionalni voditelj prodaje Ana Coklec Vuglovečki

  zepter goran peric regionalni direktor

  Regionalni direktor prodaje Goran Perić

  KAKO DJELUJE Bioptron svjetlo?

  Bioptron svjetlo stimulira i modulira reparativne i regenerativne procese, kao i procese ljudskog obrambenog sustava. Djeluje na prirodan način podržavajući regenerativnu sposobnost tijela, pa tako pomaže organizmu da oslobodi vlastitu sposobnost liječenja. Koristi se kod bolesti kod kojih nije poželjan direktan kontakt s kožom (npr. kod djece) ili kao uvodna terapija kod pacijenata s nervusom facijalisom prije stimulacije. Izaziva osjećaj ugode i topline.

  zepter 44

  Zepter tim (Igor Pavlović COO zepter Hrvatska, prvi s lijeva, savjetnica uprave Helena Bočkaj niže u sredini, desno CEO Zepter Hrvatska Kata Pavlović)
   

  - Bioptron uređaji bazirani na svjetlosnoj terapiji su medicinski uređaji koji se koriste u profesionalnim uvjetima u bolnicama, specijalističkim ustanovama, kozmetičkim salonima, sportskim centrima kao i u kućnom okruženju. Bioptron svjetlosna terapija ima sveobuhvatno područje primjene, jednostavnost upotrebe, bezbolno i kratko vrijeme tretmana bez nuspojava uz uspješne rezultate - komentirala je Kata Pavlović, CEO Zepter Hrvatska.

  GDJE NALAZI SVOJU PRIMJENU?

  • Tehnološka ideja koja je osvojila Nobelovu nagradu i koja pomaže u liječenju i sprječavanju mnogih medicinskih problema: Kronična bol,
  • rane,
   ožiljci,
   akne,
   psorijaza,
   upale,
   artritis,
   sportske povrede,
   sezonski afektivni poremećaj,
   imunološki sistem,
   glavobolje,
   kronični umor,
   atopijski dermatitis,
   infekcija gornjih dišnih puteva,
   alergijska oboljenja,
   revitalizira kožu,
   prevencija nekih fizičkih i psihičkih problema…
   i niz drugih zdravstvenih problema.

  Bioptron cosmetic device 01

  ZAŠTO ODABRATI SVJETLOSNU TERAPIJU?

  Znanstveno-medicinski je dokazano da nedostatak svjetlosti uzrokuje mnoge bolesti i mentalne poremećaje. U današnje vrijeme, čovjek skoro 90% vremena provodi u zatvorenom prostoru, bez prirodnog osvjetljenja. To je veoma rizično za naše zdravlje i dovodi do mnogobrojnih oboljenja. Zašto Bioptron? Potiče rad stanica, jača organizam i stimulira procese liječenja.

   bioptron

  PR TEMA

  PR TEMA