super suradnja // hrvatski PARAOLIMPIJSKI odbor i Procter & Gamble Hrvatska

  Hrvatski paraolimpijski odbor i tvrtka Procter & Gamble Hrvatska najavili su suradnju povodom predstojećih Paraolimpijskih igara koje će se održati 2024. g. u Parizu. Kako bi se hrvatski paraolimpijski sportaši na što bolji način pripremili za najvažnije sportsko natjecanje u svijetu, Procter & Gamble Hrvatska najavio je sponzorstvo HPO-u u iznosu od 45 tisuća eura. Inicijativa pod nazivom „Pobjednici iz dana u dan“, bit će vidljiva u trgovinama Konzuma i dm – drogerie markta, kao i u ostalim većim trgovačkim lancima.

  pg4

  Nikolina Silov Konjevoda, P&G, Ratko Kovacic, HPO, Anđela Mužinić Vincetić, Ivan Katanušić

  Zaštitna lica inicijative „Pobjednici iz dana u dan“ su stolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić, bacač diska Ivan Katanušić i paratriatlonac Antonio Franko.

  „Procter &Gamble koristi svoj utjecaj i povjerenje koje mu pružaju milijarde korisnika diljem svijeta svaki dan jer želi u što većoj mjeri kreirati okruženje u kojemu su jednakost i uključivost moguće za sve. Vjerujemo u jednakost, ali i jedinstvenost svake osobe. Hrvatski sportaši na nevjerojatan način promiču hrvatsku raznolikost i hrvatske vrijednosti, a uspjesi hrvatskog paraolimpijskog sporta još i više svjedoče o civilizacijskim dosezima i moralnim vrijednostima društva koje im omogućuje uvjete za postizanje vrhunskih rezultata. Svjesni smo da uvijek može više, bolje i jače i zato je Procter & Gamble ponosan što može objaviti suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim odborom i što će hrvatski parasport dobiti na još većoj vidljivosti i značaju, a parasportaši i parasportašice dodatan poticaj za postizanje vrhunskih rezultata“, izjavila je Nikolina Silov Konjevoda, direktorica tvrtke Procter & Gamble za Hrvatsku i Sloveniju.

   gph