SUPER SURADNJE // BATMAN za doručak jede OREO kekse

  Što dobijete kada spojite svjetski keks broj jedan i jedan od legendarnih DC superheroja? OREO s ponosom najavljuje ekskluzivno partnerstvo s novim filmom Batman, na radost obožavatelja ovog superheroja i omiljenog keksa pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.

  Oreo batman 1

  Obožavatelji će od siječnja 2022. godine moći kupiti pakiranje inspirirano Gotham Cityjem u ograničenoj seriji. Po prvi puta izgled klasičnog OREO keksa bit će promijenjen kao dio ove suradnje, s jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Batmana. Registracijom broja s računa na stranici www.oreo.eu, fanovi će moći osvojiti uzbudljive nagrade. Osigurane su dnevne (Xiaomi MI TV Box S) i tjedne nagrade (JBL sound bar 9.1.), a glavna nagrada je nezaboravno Batman iskustvo u Londonu koje uključuje Batman avanturistički dan, vožnju Batmobilom i večeru u DC tematskom restoranu, uključujući 2 noćenja u 4* hotelu.

  „OREO voli iznenaditi svoje obožavatelje uzbudljivim partnerstvima“, izjavila je Kjara Misio, brand direktorica za OREO za Europu. „Zato nam je veliko zadovoljstvo najaviti partnerstvo s Batmanom, ostvareno kroz suradnju s Warner Bros kompanijom.“ OREO je već imao ograničene serije pakiranja u Europi u suradnji s Malcima tijekom ljeta 2021., kao i s megazvijezdom Lady Gagom u siječnju 2021. godine.

  Oreo batman 2

  Film Batman stiže u kina početkom ožujka i već se predviđa da će biti najveće kino iskustvo godine. Ovaj superheroj osvaja srca i maštu obožavatelja diljem svijeta već gotovo cijelo stoljeće, a u ovom filmu ulazi u nepoznato područje i suočava se s novim izazovima.

  Ograničena serija pakiranja temeljena na suradnji OREO keksa i filma Batman bit će dostupna u dva formata (66g i 176g), do isteka zaliha. Bit će dostupni u trgovinama u kojima se prodaje OREO.