Sve što trebate znati prije kupnje prvog vibratora

  Napokon ste se odlučili kupiti vibrator, tu famoznu igračkicu o čijim benefitima svi pričaju. Od uzbuđenja, intenzivnih orgazama, dodatne strasti, poboljšavanja seksualnog zdravlja, za vruće solo ili u paru igre- sve to nudi vibrator. Sve vam je jasno i odlučili ste ga uvrstiti u vašu seks rutinu, ali koji odabrati? Jeste li već ušli u neki od web sex shopova i pogledali ponudu?
   
  Vidjeli ste sigurno silikonske, rabbit vibratore, realistične, staklene, one za parove i pogubili se u bojama, oblicima, centimetrima i brzinama. Okej, ako vam je više njih odvuklo pogled, slobodno se počastite s nekoliko primjeraka, ali da vam bude lakše, donosimo vam vodič za kupovinu vašeg prvog vibratora.

   vibraonica sex shop

  Sex shop

  Nadamo se da vam odlasci u sex shop nisu više tabu i da ste na njih počeli gledati kao na ljekarne specijalizirane za seksualno zdravlje i užitak. Osim što će vas učiniti zadovoljnima, pogoduju vašem seksualnom zdravlju i dobro utječu na raspoloženje i samopouzdanje.

  Posjetite online sex shop www.vibraonica.hr i pogledajte što se sve nudi. Možete čak i pogledati i kategoriju bloga gdje ćete sigurno naići na savjete za početnike kad su u pitanju vibratori i slična seks oprema. Odaberite, kliknite, dovršite kupovinu i čekajte vašeg ljubimca. I da, diskrecija je zagarantirana tako da se ne morate bojati da će susjedi, roditelji, dostavljač i svi oko vas znati što se krije u kutiji.

  Koji vibratori su najbolji za početnike?

  -Silikonski

  -Mini/bullet

  -Stimulatori klitorisa

  Silikonski Vibratori

  Kada govorimo o prvom iskustvu sa vašom novom sex igračkom onda želimo da to bude savršeno. Kako to postići? Jednostavno - izaberite najkvalitetniji materijal koji se koristi u proizvodnji seksualnih igračaka. Silikon je ne porozan materijal koji vam jamči dugotrajnost, sigurnost i minimalnu potrebu za održavanjem, a uz to je mekan i savršeno prenosi vibracije. Iako su cjenovno nešto skuplji od većine vibratora zapamtite da se radi o premium materijalu koji je karakterističan za sve luksuzne sex igračke, tako da će svaka uložena kuna u potpunosti biti opravdana. 

  Mini/Bullet Vibratori

  Iako su nam ponekad oči veće od stražnjice, u slučaju odabira vibratora ipak treba biti malo skromniji i realniji. Veće u svijetu vibratora ne znači nužno i bolji, a ne rijetko se događa da zna biti i bolno. Zato vam savjetujemo da prilikom odabira vašeg prvog " vibrirajućeg ljubimca" odlučite se za mini/bullet vibratore kako bi maksimalno uživali u istraživanju svih oblika stimulacija od klitoralnih i vaginalnih pa sve do analnih za one malo hrabrije. Mini Vibrator je savršena ulaznica za istraživanje vaših seksualnih preferencija bez ikakvih neugodnosti.

  Stimulatori Klitorisa

  U slučaju da vam penetracija izaziva nelagodu/bol ili jednostavno želite učiniti seks između vas i vašeg partnera zanimljivijim i intenzivnijim savjetujemo vam da odaberete stimulatore klitorisa koji će vam priuštiti senzacije koje do sada niste osjetili. Iako svi vibratori svojim vibracijama mogu poslužiti za stimulaciju klitorisa u našoj ponudi se nalaze vibratori koji uz pomoć nove "Air Puls" tehnologije garantiraju intenzivne orgazme koje većina žena opisuje kao apsolutno "magične".

  Najpopularniji proizvodi iz kategorije stimulatora klitorisa su Satisfyer Sucker Pro 2 i Lelo Sona.         

  Lubrikanti i sredstva za čišćenje vibratora

  Obavezno pri kupnji novog vibratora u košaricu dodajte i lubrikant i neko sredstvo za čišćenje vibratora s kojim ćete očistiti vašeg vibrirajućeg ljubimca. Lubrikanti na bazi vode odlični su za sex igračke, a ako ćete se poigrati analnim igračkama, tu su analni lubrikanti poput onih na silikonskoj bazi.

  Zašto trebate koristiti vodene lubrikante?

  -pojačavaju doživljaj

  -mogu se koristiti za sve seksualne scenarije i sve sex igračke

  -olakšavaju bolne seksualne odnose

  -olakšavaju sex u slučaju da imate menopauzu, vaginizam i ostale ženske probleme

  -ne oštećuju kondome i sprječavaju pucanje

  -održavaju vaginu vlažnom

   

  SPONZORIRANI ČLANAK