THETA HEALING DAY // upoznajte utjecajnu tehniku za bolji lifestyle

  Theta healing stiže u Kaptol Butique Cinema: možete se upoznati s tom tehnikom u četvrtak 25.10.2018., s početkom u 18:30, pod vodstvom Andree Vidmar.

  Predavanje i radionica trajat će do dva sata, a održat će se u Dvorani 4 Kaptol Butique Cinema u Kaptol Centru u Zagrebu. Događaj je ograničen na 50 ljudi, a svoje mjesto možete osigurati uplatom ulaznice od 35kn najkasnije do 20.10.2018. (Moguće je kupiti i ulaznicu iza navedenog datuma te na dan događanja po cijeni od 50kn.) Prijave i informacije na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  Događanje je namijenjeno svim zainteresiranima za duhovni i personalni razvoj, bez obzira da li na tehniku gledate iz percepcije terapeuta ili klijenta. Ovo predavanje će dati i osnovne informacije o ThetaHealing tečajevima s naglaskom na edukaciju prvog stupnja s početkom 16.11. 2018.g – stoji u pozivu.

   thta

  O THETA HEALINGU

  Nakon definiranja teme na kojoj klijent želi raditi, ThetaHealing znanjem u vrlo kratkom roku otkriva se a potom i rješava temeljni uzrok teme. To se postiže svjesnim korištenjem theta moždanih valova u potpuno budnom stanju. Postići theta stanje svakom je pojedincu prirodno i lako poput disanja, jer se radi o valovima koje mozak prirodno stvara u REM fazi sna.

  O ANDREI VIDMAR

  Andrea Vidmar, prof., vlasnica i direktorica tvrtke „Inner Code“ d.o.o., nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s ljudima osniva tvrtku za osobni i profesionalni razvoj u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualne coachinge i interaktivne radionice.

  Posebne uspjehe postigla je upravo ThetaHealing tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine. Iza njenog rada stoji čak petnaest praktičarskih i devet instruktorskih certifikata, a 2014. godina asistirala je na seminarima Vianne Stibal, inače osnivačice tehnike.