WINTER_info // SKI SAJAM predstavit će oko 70 izlagača

  Više od 70 izlagača iz Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Nizozemske i Hrvatske predstavit će se na prvom Sajmu skijanja u Family mallu koji će se održati od 1.-2.10.2022.

  Organizator sajma je tvrtka PLACE2GO d.o.o., dugogodišnji organizator sajma turizma koji se svake godine održava u Areni Zagreb.

  slika1

  - Kako skijališta i svi koji su vezani uz skijanje nemaju priliku nastupiti na našem PLACE2GO sajmu u Areni u ožujku , jer im tada još traje sezona, odlučili smo se organizirati poseban sajam upravo za ovu nišu. Uspjeli smo okupiti kremu ovogodišnje skijaške ponude i dovesti ih u Zagreb, na što smo jako ponosni – istaknula je Damjana Domanovac, direktorica sajma.

  Na sajmu će se predstaviti skijališta, hoteli, resorti, turističke agencije, skijaške škole, trgovine opremom, te poznati skijaški brendovi poput Elana, Heada, Rossignola, Salomona, Atomica i drugih.

  slika2

  Među izlagačima se ističu Kals Matreia, St. Jakob i.D., Sillian Hochpustertal, Hochzillertal Kaltenbach, Spieljochbahn Fügen, Villacha, Nassfelda, talijanskih Dolomita, slovenskog Pohorja, Rogle, Krvaveca i Kopa, Jahorina, Kopaonik i Zlatibor. Na sajmu su i turističke agencije Ban tours, Palma travel, Best travel, Izazov, Azour tours i druge. Predstavit će se i velike značajne hotelske kuće poput VAYA grupe, brzorastuće hotelske grupacije iz Austrije, Naturel Hotels & Resorts, Schultz gruppe, Viceroy hotela Kopaonik, HIT hotela iz Kranjske Gore, Pohorje Village i drugi.

  Unutar sajamske dvorane bit će postavljeno indoor skijalište.

  slika3