WIZZ AIR ima nove linije koje povezuju Dubrovnik s Wroclawom i zračnom lukom London Luton

  Wizz Air, jedna od najbrže rastućih europskih zrakoplovnih kompanija, danas slavi lansiranje novih linija koja povezuje Dubrovnik s Wroclawom i zračnom lukom London Luton.

  Wroclaw je najveći grad u zapadnoj Poljskoj, njegov jedinstveni šarm, veličanstvena arhitektura i živopisne boje čine ga jednim od najljepših poljskih odredišta. Zračna luka London Luton dobro je povezana s Londonom, koji je među najtraženijim destinacijama za turiste putnike diljem svijeta.

  wizz air a321 1 5d2a91cc

  Putnici mogu rezervirati karte na wizzair.com ili putem WIZZ mobilne aplikacije, po početnoj cijeni od Dubrovnika do Wroclawa od 24,99 EUR/189 HRK, a početne cijene od Dubrovnika do zračne luke London Luton od 26,99 EUR/219 HRK.

  Uvedeni su letovi iz Dubrovnika za Wroclaw svaki četvrtak i nedjelja od 2. kolovoza do 25. rujna 2022. Letovi iz Dubrovnika za zračnu luku London Luton uvedeni su ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom od 4. srpnja do 28. listopada 2022.

  S Wizzom putnici mogu putovati sigurno i bezbrižno zahvaljujući paketu putničkog osiguranja zrakoplovne tvrtke koji uključuje Covid-19 cover * i WIZZ Flex. WIZZ Flex usluga omogućava putnicima da izmijene rezervaciju radi krajnje fleksibilnosti. Putnici mogu otkazati svoj let do 3 sata prije polaska bez ikakve naknade i dobiti 100% prvobitne cijene karte odmah nadoknađene u zrakoplovnom kreditu, kao i promijeniti datum, pa čak i rute neograničeni broj puta.

  Zsuzsa Trubek, voditeljica korporativnih komunikacija Wizz Aira, rekla je: „Oduševljeni smo što smo dodali nove zračne linije u Hrvatskoj u mrežu Wizz Aira. Iznimno smo zadovoljni što možemo najaviti nove linije koje povezuju Dubrovnik s Wroclavom i zračnom lukom London Luton. Uz tri uzbudljive veze između Dubrovnika i Varšave, Beča i Rima uz nove linije s Wroclawom i zračnom lukom London Luton, vjerujemo da naši putnici mogu planirati svoje dugo očekivane odmore ili vikend eskapade. Naše pojačane mjere zaštite osigurat će najbolje moguće sanitarne uvjete za putnike dok rade s najmanjim otiskom okoliša. Radujemo se što ćemo ugostiti putnike vratiti s izvrsnom uslugom i osmijehom. "