ZA FILMSKI VIKEND // zdrave grickalice, ČIPS OD LEĆE, krumpira, jabuke, kokosovog ulja…

  Filmska večer, druženje s prijateljima ili dan proveden na poslu uvijek bolje prođu uz malo grickalica. Zapravo su sastavni dio prehrane mnogih od nas, a uvijek se trudimo jesti ih što manje kako ne bi negativno utjecale na naše cjelokupno zdravlje.

  EKOZONA Čips od leće i krumpira

  EKOZONA, prvi hrvatski brend certificiranih ekoloških proizvoda, u svojoj ponudi ima različite vrste zdravih grickalica koje vas neće razočarati.

  EKOZONA Indijski oraščići 2

  Prednost ekoloških namirnica je u tome što ne sadrže tvari koje su štetne za zdravlje. Isto se odnosi i na pakiranje, skladištenje i čuvanje namirnica pri čemu se ne koriste nikakve kemikalije.

  EKOZONA Integralni štapići 1

  Svi proizvodi zadovoljavaju zaista stroge kriterije ekološkog uzgoja i posjeduju certifikate najviših ekoloških standarda te se radi o namirnicama koje su što je manje moguće procesirane i rafinirane.

  Zdrave grickalice2

  Važno je napomenuti da ovakav način uzgoja i proizvodnje nikako ne utječe na njihov okus i mogućnost da u njima uživate jednako kao i u drugim grickalicama.

   Zdrave grickalice1

  EKOZONA Indijski oraščići 1


  Ljubiteljima hrskavih grickalica jedan od favorita mogao bi biti EKOZONA čips od leće i krumpira koji je blago dosoljen himalajskom soli. Lagani čips od riže koji je napravljen od cjelovitog zrna riže može poslužiti kao odlična zamjena za kruh i izradu maštovitih kanapea kojima ćete oduševiti prijatelje na večernjem druženju. A ukusni čips od jabuke pravi je sinonim za zdravu grickalicu. On je pripremljen od jabuka iz organskog uzgoja te se pri izradi koristila posebna metoda sušenja u pećnici.
  Ako su vam ipak draže grickalice kao što su štapići tada bi definitivno mogli probati klasične EKOZONA integralne štapiće napravljene od cjelovitog pšeničnog ili pirovog brašna s kokosovim uljem i himalajskom soli. Oni mogu biti izvrstan odabir za brzi zalogaj kada vas uhvati želja za grickanjem, a ručak je ipak predaleko.

   

  Tags: Food Hrana