Zagreb & Split / vikend u pokretu

  Kretanje i ljeto se vole - u posljednje se vrijeme, čim je sunce pošteno zagrijalo, diljem zemlje pokreću brojne aktivnosti, a protekli su vikend u tome prednjačili Zagreb i Split. Pošto su kretanje i sport jedan od glavnih preduvjeta za zdravlje i dobro raspoloženje, masa je ljudi trčala na utrci Volim trčanje na zagrebačkom Savskom nasipu, jednom od najboljih lokacija upravo za taj jednostavan i efikasan sport, ok su Splićani vježbali na Prokurativama - njih je vodila poznata voditeljica Renata Sopek, i sama velika obožavateljica zdravog načina života.

  Volim trcanje145 0806

  Volim trčanje / Zagreb


  No, sportovi na otvorenom, naročito u vrijeme sunčanih dana zahtijevaju i odličnu zaštitu, pa je utrku Volim trčanje, gdje se okupilo čak 1500 trkača, podržao brend La Roche-Posay. Posjetitelji i trkači mogli su pritom sudjelovati na edukativnim i zabavnim aktivnostima, ali i pripremiti kožu prije trčanja na suncu. Tamara Tuđek, direktorica brenda La Roche-Posay za Hrvatsku istaknula je: - drago nam je da smo mogli poduprijeti ovu tradicionalnu obiteljsku utrku, budući da Anthelios linija proizvoda štiti cijelu obitelj od štetnog sunčevog zračenja. U ovo doba godine naročito se često ističe važnost boravka u prirodi, ali nipošto ne smijemo zaboraviti ni važnost učinkovite zaštite od štetnog utjecaja sunca. Bez obzira da li se odlučimo za odmor u planinama ili neku daleku i toplu destinaciju, UV zrake su uvijek prisutne - .

  pokreni se 1
  Pokreni se / Split

   

  Slično su uživali i u Splitu: hvalevrijedne poruke projekta Pokreni se stigle su do velike mase vježbača koji su slobodan dan u tjednu posvetili upravo vlastitom zdravlju. - Apeliramo i ponavljamo, malo volje je potrebno da bismo naš život učinili kvalitetnijim i zdravijim. Split je sudeći po prepunim Prokurativama poslušao savjet koji ćemo promovirati tijekom ljeta a sve pozivamo i da nam se slobodno jave za savjete jer naš je tim na raspolaganju svima i to besplatno! - izjavila je Lucija Mudronja za zagrebačkog Kineziološkog fakulteta.

  Edukativno predavanje iz nutricionizma Karmen Matković Melki vježbači su pozorno slušali, a savjet se tražio i od kineziloškog tima KIF-a i Biotreninga. Trening vlastitom snagom pod vodstvom kineziologinja Ane Forko i Lane Leskovar predstavlja atraktivne vježbe vlastitim tijelom te elastičnim Kineta trakama koje su vježbači dobili na poklon.

  pokreni se renata
  Renata Sopek vodila je program u Splitu


  Iduća postaja grupnog vježbanja i osvještavanja jedna je od najljepših plaža svijeta - dubrovačke Banje i East West. Uz službenog putnog partnera projekta Uniline, tim će predstaviti trening tik uz Jadransko more ali i ukazati na dobrobiti vježbanja uz vodu. Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića Pokreni se po drugi puta u Dubrovniku održava u srijedu 18. lipnja u 18 sati. Svi prijavljeni vježbači će dobiti poklon paket Nivea proizvoda za njegu i učvršćivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Helath, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja.

  Prijavite se za vježbanje u Dubrovniku, Šibeniku, Tuheljskim Toplicama i Zagrebu na www.pokrenise.hr

   

  IVANA I NATALIJA

  Glumice Ivana Roščić i Natalija Đorđević došle su se raspitati o kremama za optimalnu zaštitu kože @ La Roche-Posay

   

  Lana Leskovar I Ana Forko pokreni se split 1

  Lana Leskovar I Ana Forko @ Pokreni se Split

   

  Volim trcanje71 0806