Zaljubljenici u sport predstavili RUNNING KIT // da bi TRČANJE bilo ugodnije i efikasnije!

  Nastojanja oko promocije zdravog i aktivnog života polako dolaze na plodno tlo. Svjedoci smo popularizacije outdoor sportova, posebice trčanja, kako cestovnog, tako i trail varijante po raznim podlogama i nagibima terena.
  U svom Sportskom savjetovalištu Farmacia nailazi na brojna pitanja o pravilnoj prehrani za vrijeme treninga, planu treniranja te o adekvatnoj suplementaciji i kako si pomoći kod najučestalijih sportskih ozljeda.

  Na osnovu iskustva i interesa korisnika osmišljen je i kreiran Farmacia Running kit.

   Alex Milinkovic Ante Burazin Ljerka Juric Karoli

  Pakiranje s posebno dizajniranom kutijom atraktivnog izgleda Farmacijinog novog vizuala Sportskog savjetovališta sadrži brojne proizvode u mini i full size formi od kojih posebno ističemo:

  Pileje Oligobiane, 30 tableta sa željezom i bakrom kao potpora napornim treninzima i održavanju balansa željeza u organizmu. Posebno je važan preparat kod žena trkačica
  Dietpharm Magnezij 400 active 20 vrećica, magnezij ne treba posebno naglašavati, nikad ga dosta u sportovima izdržljivosti, a primjena je još bolja u odličan okus i brzu direkt primjenu
  Perskindol sprej 150ml, Sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja dvostruko djelujući prvo hlađenjem zatim ugodnim osjećajem topline. Brzo se primjenjuje i ne ostavlja masne tragove na koži. Posebno je dobar prije treninga gdje potičete cirkulaciju mišića za nove izazove
  Lola Care mini set prve pomoći, odličan saveznik za saniranje manjih ozljeda u džepnoj varijanti.

  Tu su još probiotici za regulaciju crijevne flore, matična mliječ uz dodatak L carnitina, brojni mini proizvodi za njegu, zaštitu od sunca i čišćenje kože te neizostavni rekviziti poput Multipower sportske bočice, vrećice za obuću i atraktivne multifunkcionalne marame design by Farmacia.

  Alex Milinkovic Ante Burazin Ljerka Juric Karoli
  Set je limitiran količinom i dostupan u odabranim Farmacia lokacijama, a nakon što ga nabavite i hipu potrošite cijeli paket, ostaje vam prekrasna kutija u koju poslije možete pohraniti sve vaše medalje osvojene na utrkama. Maloprodajna cijena paketa je 229 kn.

   Alex Milinkovic Ante Burazin Ljerka Juric Karoli
  Kako bi set sadržavao najvažnije proizvode za svakog trkača pobrinula se magistra farmacije i voditeljica projekta Farmacia sportsko savjetovalište Ljerka Jurić Karoli (desno). Running kit nezaobilazan je i za voditeljicu Alex Milinković koja se spremala za polumaraton te trenera Antu Burazina.

  Alex Milinkovic Ante Burazin Ljerka Juric KaroliAlex Milinkovic Ante Burazin Ljerka Juric KaroliAlex Milinkovic Ante Burazin Ljerka Juric Karoli