FRIDAY REFRESH / popust na Linex, Lekadol, Angal…

  Popunite svoju kućnu ljekarnu kultnim ljekarničkim proizvodima već danas jer od 30. siječnja do 6. veljače 2015. ostvarujete 15% popusta na Linex, Operil More, Lekadol i Angal na svim Farmacia prodajnim mjestima! 

  Farmacia - koja mi je najbliža?

  linex forte farmacia


  Linex forte kapsule sadržavaju žive liofilizirane mliječno kisele bakterije vrste Lactobacillus i Bifidobacterium te prebiotike inulin i oligofruktozu, koji reguliraju i održavaju ravnotežu crijevne flore. Mliječno kisele bakterije (probiotici) održavaju kiselo-lužnatu ravnotežu potrebnu za normalno djelovanje enzima probavnog sustava, sprečavaju razmnožavanje štetnih bakterija, djeluju na pokretljivost (peristaltiku) crijeva i na imunološki sustav čovjeka.

  LINEX

   


  Operil More sprej za nos je izotonična otopina s dekspantenolom i soli Mrtvog mora a preporučuje se pri dnevnoj higijeni nosa, pri začepljenju nosa, za održavanje prirodne vlažnosti sluznice nosa, tijekom dugotrajnog boravljenja u zagrijanim ili klimatiziranim prostorijama ili tijekom prekomjernog izlaganja prašini ili smogu.

  OPERIL MORE

   


  Lekadol zahvaljujući djelatnoj tvari paracetamolu brzo i učinkovito suzbija različite vrste boli: glavobolju, križobolju, zubobolju, menstrualne bolove, bolove uzrokovane sportskim i drugim ozljedama, bolove u zglobovima zbog oštećenja zglobne hrskavice (osteoartritis) i kod reumatoidnog artritisa te povišenu tjelesnu temperaturu.

   

  ANGAL


  Angal sprej ima posebni nastavak (dugi aplikator) koji omogućuje primjenu lijeka točno na bolno i upaljeno mjesto na sluznici. Sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka klorheksidina i lidokaina te se primjenjuje kod virusnih infekcija (gripa i herpes) i kod gljivičnih infekcija uzrokovanih Candidom albicans. Angal se koristi i kad osjetite neku neugodu u ustima kao što su pečenje, nadražaj i bol u grlu - olakšanje je instant jer aktivne komponente djeluju i protuupalno (sprječavaju širenje upale na donje dišne putove) i analgetski.