"Sangha yoga centar" slavi 7. rođendan

  Povodom sedmog rođendana, zagrebački Sangha yoga centar svojim polaznicima daruje besplatne satove! Svima koji kupe karticu za satove yoge u razdoblju od 23. listopada do 1. studenoga, Shanga yoga centar poklanja još četiri dodatna sata. „Želimo omogućiti istinskim zaljubljenicima u yogu kao i početnicima da vježbaju više i da se osjećaju još bolje“, kaže Snježana Nina Vukas, certificirana učiteljica yoge i osnivačica Sangha yoga centra.

   

  1

   

  Polaznici koji kupe karticu od 4 sata dobit će 8, oni koji kupe karticu od 8, dobit će 12 sati, dok će oni koji kupe karticu od 12 dolazaka moći neograničeno vježbati.

  Sangha yoga studio osnovala je 2006. godine Snježana Nina Vukas, a vizija joj je bila stvoriti ugodan prostor gdje svaki polaznik, uz individualan pristup i kvalitetne, iskusne i certificirane učitelje može otkriti sve blagodati ove drevne discipline. Snježani se 2012. pridružuje Sandra Probst te zajedno otvaraju veći centar.

   

  3

   

  Dobrobiti joge su  višestruke – ona unosi ravnotežu u naš život te različitim tehnikama dovodi u sklad fizičko, mentalno i duhovno zdravlje. U Sangha yoga centru, polaznicima su na raspolaganju satovi Vinyasa Flow yoge u kojoj su Sangha učitelji vodeći učitelji na ovim prostorima. Tu je i Ashtanga yoga, ABC yoga za početnike, yoga 50+, zatim anti-stress te yoga terapije. Moguće je sudjelovati i na različitim radionicama i predavanjima posvećenima yogi i zdravlju općenito te završiti SanghaOm yoga school, osnovnu i naprednu obuku za yoga učitelje priznatu kod Yoga Alliance-a.

  Zagrebački Sangha yoga centar nalazi se u Ilici 11 i predstavlja oazu mira u koju su dobrodošli svi oni koji žele doživjeti sjedinjenje duha i tijela i postići zavidnu tjelesnu figuru.