Friday refresh BABY // Pampers ProCare pelene za očuvanje ZDRAVLJA bebine KOŽE

  ProCare pelene smanjuju mogućnost pojave nadraženosti u pelenskom području. Kliničkim testiranjem potvrđeno je da su blage i prema najnježnijoj koži.

  Pampers ProCare od 7. do 20. studenoga u Farmaciji možete nabaviti 20% povoljnije.

  Pelenski osip najčešći je kožni problem kod malih beba, a nastaje zbog dugotrajnog dodira kože s vlagom i rijetkom stolicom. Ti iritansi mogu smetati bebi i učiniti da se ne osjeća ugodno u peleni.

   

  marksandspencer 601645
  Marks and Spencer // prshots


  Pelene Pampers ProCare namijenjene su posebno očuvanju zdravlja bebine kože u pelenskom području zahvaljujući značajkama kao što su:
  - 50% više sastojaka za njegu kože: riječ je o balzamu u peleni koji stvara zaštitni sloj između osjetljive kože novorođenčeta i iritanata prisutnih u stolici i urinu.
  - Upijajući sloj koji brzo odvlači stolicu i vlagu kako bi pomogao da bebina koža ostane svježa i suha. Rupice na površinskom sloju upijaju tekućinu i pomažu u odstranjivanju vlažnosti s kože djeteta kako bi koža ostala suha i svježa te pomažu bebama da se osjećaju udobno i zaštićeno.

  Kao i ostale Pampers pelene, i Pampers ProCare su bez lateksa, BPA i parabena.

  Dva neovisna klinička ispitivanja, provedena na 394 bebe između 8 i 24 mjeseca, utvrdila su kako su pelene s dodanim losionom povezane s osjetnim smanjenjem intenziteta crvenila i pelenskog osipa.

   

  marksandspencer 601645marksandspencer 601645