SUPERSKIN_info // 5 top formula za BEAUTY početak proljeća

  Osim nezaobilaznog SPF-a i ugodnog pilinga koji skida zimski sloj nedovoljno njegovane kože, tu je i jedan dodatak prehrani koji na jednostavan način vraća organizmu nutrijente za ljepotu! A za ljubiteljice prirodne kozmetike za kosu, predlažemo ulja s rajskih, egzotičnih svjetskih plaža... Još jedno ulje je trenutno poželjno – ono s hijaluronskom kiselinom.

   

   4W5A5621 cr

  Premium Green Beauty Complex je premium dodatak prehrani iz prirodnog izvora za zdravu kožu, kosu i nokte. Namijenjen je svima koji žele zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte, a osobito osobama koje putem hrane ne unose dovoljno mikronutrijenata za zdravlje kose, kože i noktiju. Sastojci: Beauty Complex sadrži kombinaciju Cynatine keratina i cinka za zdravlje kose, kože i noktiju. Cink pridonosi održavanju normalne kože, kose i noktiju te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica. Cijena: 149 kn

  4W5A5621 cr


  Premium Green linija dodataka prehrani namijenjena je svima, a posebno osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje.

   

  4W5A5621 cr

  Ulje amazonskog brazilskog oraščića, ulje tajlandskih rižinih mekinja, samoansko kokosovo ulje... sve to nalazi se u proširenoj liniji formula za njegu kose, Kérastase Aura Botanica, koja je predstavljena neki dan u zagrebačkom Bliss Institutu.

  4W5A5621 cr

  Kompanija L'Oreal surađuje sa lokalnim zajednicama diljem svijeta, kao što su Tajland, Samoa, Brazil... koje proizvode najkvalitetnije, autentične sastojke i ekstrakte te otkupljuju od njih i ugrađuju ih u svoju, kako kažu, luksuznu liniju beauty proizvoda.

   

   

   

  4W5A5621 cr

  Douglas Essential Exfoliating Body Scrub piling za tijelo s ekstraktima jagode, 79,90 kn

   

  4W5A5621 cr


  Linija Vichy Ideal Soleil sadrži proizvode prilagođene njezi svih vrsta kože (dječje, odrasle, masne i suhe). Jedinstvenu Ideal Soleil formulu čini sustav filtera Mexoryl SX-XL te mineralni kompleks. Sustav filtera djeluje protiv UVB zraka, koji štetno djeluju na površini kože, i UVA zraka, koje prodiru u dublje u kožu te tako pomaže sprečavati hiperpigmentaciju. Mineralni kompleks iz mineralne vode Vichy djeluje kao antioksidans koji osnažuje zaštitnu barijeru i pruža dodatnu zaštitu koži od sunca. Cijena: Ideal Soleil baršunasta krema SPF 50+ 130,27 kn, ljekarne

   

  4W5A5621 cr

  Ulje za lice Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity - nova formula sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu čije su molekule četrdeset puta manje i prodiru dublje u slojeve kože vidljivo ispunjavajući čak i duboke bore. Na taj način struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda. Cijena: 283kn, ljekarne.