Username *
Password *
Remember Me

One imaju savršenu kožu, blijedu put, ujednačen ten. Korejske su beauty navike vrlo precizne, specifične, kod njih je skincare prvo i osnovno u ljepoti. Nekoliko korejskih manekenki otkrilo je za Vogue.com svoje idealne savjete koje su saznale od svojih mama!

 

 hoyeon jung
MOON KYU LEE

Mama mi je uvijek govorila da koristim što manje proizvoda. Ona je koristila samo hidratantnu kremu i zaštitni faktor prije izlaska. Obraćam pažnju na sastav proizvoda, inzistiram na prirodnim sastojcima - Moon Kyu Lee.


Kad mi je bilo 20 godina, mama mi je rekla – očisti lice čim dođeš doma, moraš čuvati kožu dok si mlada - Songwha Oh.

hoyeon jung
HOYEUN JUNG


- Prvo koža, a onda šminka! Upozoravala me mama oduvijek... tako da su mi u beauty rutini najvažniji hidratantna krema i čistači. Kad mi je koža crvena, stavim masku od aloe vere - Hoyeon Jung.


- Jedna od najvažnijih stvari koje me je mama naučila je da ne čistim lice previše i prečesto. Ako previče čistiš lice, ono postaje suho. Ujutro je dovoljno isprati ga samo vodom! Na kraju dana, prije spavanja, obavezan je dobar čistač. Volim ulje za lice s ekstraktom kamilice – EZ.


Uvijek mi je govorila da koristim kremu koja je namijenjena za moj tip kože i da ne diram lice nakon što stavim kremu. Ujutro lice umivam samo hladnom vodom - Gui Eh Park.

hoyeon jung


Mama mi je rekla – ako želiš bebinu kožu, koristi bebine proizvode! – veli Jinkyung Kim. – Znam da to zvuči ludo, no toga se sjetim kad god moja koža pokazuje znakove stresa. Moja je koža oslabjela s vremenom, od kad se bavim modelingom i stvarno moram koristiti nježne, blage proizvode - .

 

hoyeon jung