Username *
Password *
Remember Me

- Ekstrakt crnog čaja djeluje smirujuće i ublažava moguće iritacije – objavila je Nivea te predlaže ovu inovativnu formulu za čišćenje lica u tri varijante: kao maramice, tekućinu za lice i tekućinu za skidanje šminke na području očiju.

 

accessorize 891761 cr

- Šminka svakoj osobi omogućava da se izrazi, usavrši svoj izgled i djeluje na svoje raspoloženje. Svi znaju koliko je važno odabrati kvalitetnu šminku, ali često zaboravljaju kako se ključ prekrasnog tena skriva u korištenju jednako kvalitetnih proizvoda za uklanjanje šminke. Nema rutine dnevne njege lica bez njih. Oni zatvaraju i povezuju magični krug jer šminka bolje izgleda na temeljito očišćenom i njegovanom licu – ističe vizažistica Simona Antonović.

 

accessorize 891761 crAccessorize


Nova linija proizvoda za čišćenje lica Micellair blago i učinkovito uklanja vodootpornu šminku.

Formule sadrže ekstrakt crnog čaja i suha ulja čije blagotvorne karakteristike istovremeno i u kombinaciji učinkovito djeluju protiv nečistoća. Iako snažno djeluju i uklanjaju sve nečistoće, istovremeno su iznimno blagi prema koži.

Naime, suha ulja njeguju kožu prilikom korištenja proizvoda, dok ekstrakt crnog čaja djeluje smirujuće i ublažava moguće iritacije.

 accessorize 891761 craccessorize 891761 craccessorize 891761 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location