Username *
Password *
Remember Me

Elancyl je jučer u zagrebačkom Velvetu predstavio novo Slim Design ulje za vitkost, 2 u 1. Radi se o formuli koja u dvije faze djeluje na razgradnju celulita i smanjenje vidljivosti strija. - Dvije faze znače da djelatne tvari imaju dvostruko više mogućnosti za učinkovitije djelovanje. Upravo zato, Elancyl laboratoriji razvili su prvu patentitanu dvofaznu formulu za vitkost na bazi kofeina – objavio je poznati skincare brend.

 

accessorize 895246 cr
Pripreme za sunce i badiće već su krenule // Accessorize


1. Vodena faza [kofein + bršljan] troši i odstranjuje lipide
Zvijezda ove formule za mršavljenje je kofein, topiv samo u vodenom mediju. Kofein pomaže eliminirati masnoće, krivce za neravnine i udubljenja na koži. Druga djelatna tvar u vodenoj fazi je bršljan. Potpomognut masažom on će potaknuti proces fiziološke detoksokacije te će pojačati čvrstoću i elasticitet kože.


2. Uljna faza [Ulje podlanka] pomaže smanjiti vidljivost strija
Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i aktiviranje detokosifikacije uz pomoć masaže, a sastoji se od ulja podlanka, djelatne tvari koja je bez premca kada se radi o njezi kože pogođenje strijama. Povećava elastičnost, fleksibilnost i podatnost kože te na taj način pomaže smanjiti vidljivost strija.


Prozračna i neljepljiva tekstura pogodna je za masažu, a omogućuje brzo nanošenje i oblačenje odmah nakon nanošenja.

 

accessorize 895246 cr


Svaki Elancyl proizvod za njegu kože primjenjuje se uz jednostavnu tehniku masaže razvijenu u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava djelotovornost.

Potiče drenažu, tonizira i stimulira mirkocirkulaciju, poboljšava izmjenu tvari na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu.

Nakon tuširanja i sušenja kože, najprije protresite bočicu te nanesite Elancyl Slim Design Ulje za vitkost na dlan ili izravno na kritično mjesto. Pomičite vaše ruke uzduž boje strane bedara, brzim pritiskanjem s obje ruke istodobno i u ritmu.

Istu tehniku koristite uzduž i poprijeko ostalih dijelova tijela pogođenih celulitom: gornji dio bedara, koljena, stražnjica i trbuh. Korištenje Elancyl Ulja za vitkost ne preporuča se trudnicama i dojiljama, a proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Cijena: 240 kuna.

 

accessorize 895246 cr
Ivana Burulic, Marija Ivić (Girly Fitness), Marija Markota Jurić

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location