Username *
Password *
Remember Me

- Anticelulitni gel protiv izgleda narančine kore sadrži inovativni kompleks od čak 6 sastojaka potpuno prirodnog podrijetla, poznatih po svojem djelovanju i učinkovitosti: ekstrakti kave, gotu kole, ginka, divljeg kestena i preslice uz dodatak kolagena, te visoko potentnu profesionalnu koncentraciju kofeina od čak 4%. Gel pruža trenutni osjećaj zategnutosti i poboljšan izgled tonusa kože, brzo upija pa nema masni „after feel“ nakon nanošenja. 200 ml košta 150 kn – obavljeno je jučer na predstavljanju novog hrvatskog beauty brenda Moja Oaza u zagrebačkom Atriju Torte i to.

 

 coffee

U ponudi brenda su i krema za ruke s nevenom, jojobom i kakao maslacem, sportska toplo-hladna krema s eukaliptusom i paprikom te kokos balzam za njegu usana. Uskoro stižu i balzam za dojilje, krema za kožu sklonu aknama, balzam za kožu sklonu psorijazi, krema za kožu sklonu atopiji i gel za umorne noge.

 

oaza3


Marija Meglaj, vlasnica brenda istaknula je: - Pri razvoju naših formulacija svaki puta krećemo od nule, pomno razmišljajući i tražeći konkretno rješenje za specifični problem pri njezi kože. Koristeći znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o djelovanju biljaka na ljudsko zdravlje, pronalazimo rješenje svakog problema koje već postoji u prirodi i nadohvat nam je ruke - .

- U razvoju proizvoda radi tim u kojem su magistri farmacije, inženjeri kemije, inženjer elektrotehnike, sanitarni inženjer i kemijski tehničari. Posebnu pažnju polažu u odabiru aktivnih sastojaka s dokazanim povoljnim i ciljanim djelovanjem na kožu - tvrde u Mojoj Oazi.

 

oaza3

oaza3