Username *
Password *
Remember Me

Hydrance Intense Rehidrirajući serum pomoći će dehidriranoj koži tako što će ju umiriti i obnoviti prirodna skladišta vode u koži Avène termalnom izvorskom vodom koja je sastavu Seruma zastupljena s čak 77 posto – rekla je na jučerašnjem predstavljanju u zagrebačkom Velvetu managerica Avenea, Nikolina Lalić.

- Dehidrirana može biti i suha i masna koža, a riječ je o privremenom i reverzibilnom stanju kože koje je uzrokovano oštećenjem hidrolipidnog filma i intracelularnog cementa nakon čega dolazi do pretjeranog isparavanja vode iz epidermisa. Dehidrana koža je gruba, hrapava i bez sjaja te se gubi gipkost i osjećaj ugode, a zbog prisutnosti dehidriranih linija, koža izgleda naborano. Sklona je crvenilu i ljuskanju te je prisutan osjećaj zategnutosti na pojedinim dijelovima lica - . 

avene1


Učinkovitost Hydrance Instense rehidrirajućeg seruma počiva na CohedermTM djelatnom kompleksu koji se sastoji lipidnog tria (Izocetil stearoil stearat, Trietilheksanoin i Beta-sitosterol) te garantira tri stupnja djelovanja:
- obnavljanje skladišta vode u rožnatom sloju kože,
- pojačano povezivanje (kohezija) stanica
- te obnova hidrolipidnog filma kože.
Sinergističko djelovanje lipidnog tria, mikrosfera i lamelarnog sistema za transport vode fenomen je koji omogućuje intenzivnu hidrataciju.


Način uporabe: Nanijeti ujutro i/ili navečer na lice, vrat i dekolte samostalno ili prije proizvoda za njegu.
Hydrance Intense Rehidrirajući serum (bočica s pumpicom 30 ml): 289 kn

avene1

Avene tim: Nikolina Lalić, Sanja Benco, Ivana Hudin i Andrea Svržnjak