SKIN_upgrade // ULJE KANABISA liječi akne, psorijazu, ublažava bore...

  - Znali smo da ulje kanabisa ima fenomenalna svojstva za kožu, no nismo očekivali da liječi i akne! – izjavio je Arik Ankor iz Izraela, CEO tvrtke Elemin koja formulira i proizvodi The Organic Hemp line. - Ulje kanabisa trenutno proživljava pravu malu revoluciju i uživa najveću popularnost, zauzimajući broj 1. u svijetu kozmetike kao aktivni sastojak u njezi kože - . 

   DSC00346

  - Razlog tome je nevjerojatna regenerirajuća moć ovog ulja, eliksira mladosti, dok istovremeno tretira i psorijazu! Čak 5 godina radili smo formulu u našim laboratorijima u Izraelu, sada imamo The Organic Hemp Line koja je 99.6% organska i jedina ima Eco Cert certifikat. Samo ulje kanabisa ima 21 aminokiselinu, to mu daje vrhunsku prednosti i kvalitetu! – dodao je Ankor. A kako stojite sa zaštitnim faktorima? Ne, ove kreme nemaju zaštitni faktor, upravo radi želje da se zadrži prirodnost krema.

  DSC00346
  Manuela Picard i Arik Ankor

  Liniju kod nas uvozi Manuela Picard, koja ih nudi u svoja tri salona te uskoro u ljekarnama. Pakiranja su posebna: ručno rađene kutijice od bambusa, koje se kasnije mogu koristiti za nešto drugo.

  Pozitivni učinci ulja sjemenke konoplje:
  · Intenzivno regenerira, liječi i umiruje.
  · Ima jak anti-age učinak.
  · Pojačava imunitet kože.
  · Obnavlja kožu.
  · Daje izuzetan zdrav sjaj.
  · Dramatično smanjuje suhoću, svrbež i iritacije kože.
  · Dramatično djeluje na akne i psorijazu.
  · Sadrži 21 aminokiselinu (najveća moguća koncentracija, ni jedno drugo ulje to nema)-za obnovu, zaštitu iregeneraciju osjetljive i oštećene kože.
  · Sadrži Omega 3 & 6 masne kiseline u idealnom omjeru za kožu – imaju snažan hidratacijski obnavljajući učinak.
  · Ne sadrži parabene, silicone, mineralna ulja, sintetska ulja niti boje.

  Danas, godinu dana nakon prvog predstavljanja, The Organic Hemp Line prodaje se u Americi, Kanadi,Aziji, Australiji, Europi. Linija se sastoji od 7 proizvoda: serum, kreme, losion i piling za lice.

  DSC00346DSC00346DSC00346DSC00346