Username *
Password *
Remember Me

Nova Lierac Sunissime sunčana linija energetska je injekcija za kožu - osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja. Linija Sunissime prva je anti-age njega za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu.

Od 4. do 10. 6. u Farmaciji je linija Sunissime dostupna na sniženju od 30%

lierac 006360li 02

Lierac Sunissime linija energetska je injekcija za kožu - osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja. 

Lierac laboratoriji, poznati kao pioniri u ultra širokom spektru zaštite koja filtira i UVA i UVB zrake, napravili su korak dalje u njezi za sunce - nova Lierac Sunissime sunčana linija energetska je injekcija za kožu jer, osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja. Linija Sunissime prva je anti-age njega za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu. Pro-taurin i aktivni sastojci koji kombiniraju najbolje od znanosti i prirode koži daju preplanulost i zdravi sjaj.

lierac 006360li 02


1. Patentirani anti UVA/UVB sustav: s 5 filtera, bez oktokrilena, za zaštitu visokog stupnja, Lierac Sunissime linija prikladna je i za osjetljivu kožu. Polisaharid velike molekularne mase pojačava sustav filtriranja i štiti kožu od vanjskih napada.

2. Snažna infracrvena zaštita: ekstrakti japanskog dvornika, zeljaste biljke poznate po protuupalnim svojstvima, imaju zapanjujuću antioksidacijsku snagu, štite kožu od infracrvenih zraka i smanjuju bore.

3. Štit protiv vidljive svjetlosti: sintetiziran pomoću biljke tirozin, frakcionirani melanin apsorbira energiju vidljive svjetlosti djelujući kao štit. Time se smanjuje broj slobodnih radikala i popratna oštećenja kao što je oslabljena kožna barijera i pigmentacija.


Djelovanje Sunissime linije temelji se na pro-taurinu, hijaluronskoj ksielini i peptidima. Taurin, koji nastaje od pro-taurina djelovanjem UV-zraka, prirodna je aminokiselina koja čuva staničnu membranu, potiče obnovu i hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava gubitak vode iz kože, a peptidi potiču proizvodnju melanina i ubrzavaju tamnjenje.

lierac 006360li 02


Sunissime liniju čine:
• Lierac Sunissime anti-age fluid za lice (SPF 15, SPF 30, SPF 50).
• Lierac Sunissime mlijeko za tijelo (SPF 15, SPF 30, SPF 50.
• Lierac Sunissime linija sadrži i proizvode za njegu nakon sunčanja. To je prva njega nakon sunčanja koja, zahvaljujući djelovanju anionskog polisaharida velike molekularne mase i aktivnih sastojaka, snižava temperaturu kože, i to čak 3,8 stupnjeva. Sastojci: ekstrakt lješnjaka za regeneraciju kpže, ulje avokada koje djeluje umirujuće, mono ulje koje omekšava kožu.
• Lierac Sunissime serum za lice nakon sunčanja.
• Lierac Sunissime balzam za lice nakon sunčanja.
• Lierac Sunissime mlijeko za tijelo nakon sunčanja.

 lierac 006360li 02lierac 006360li 02lierac 006360li 02