Username *
Password *
Remember Me

Ylang-Ylang je tropsko drvo koje raste u srcu Indijskog oceana, na otoku Anjouan koji spada u otočje Komori. Taj mitski cvijet očaravajućeg mirisa uzgajan je zbog svojeg esencijalnog ulja koje je ključno u industriji parfema te je jedan od primarnih izvora prihoda za ovo vrlo siromašno područje – podsjeća Klorane, brend koji ovu biljku koristi radi voska kojim ona štiti svoje latice.

DSCF8473

Novu Klorane liniju za zaštitu kose od sunca na bazi Ylang-Ylanga voska čine tri proizvoda: zaštitno ulje s voskom, hranjivi šampon i balzam s voskom.

DSCF8473


- Najveća pozornost u njezi kože posvećena je djelatnim sastojcima iz prirode i biljnim vrstama koje su tisućama godinama opstajale u ekstremnim uvjetima. Među njima su jedinstvene kombinacije matičnih stanica, ekstremolita, nutrijenata i krioekstrakata - otkriva Mirela Ilenić, direktorica razvoja proizvoda Skinfinity.

Skinfinity laboratorij se posebno ponosi činjenicom da ne koristi sirovine poput: konzervanasa na bazi parabena, mineralnih ulja, derivate nafte (vazelin i parafinsko ulje) i slično, a kozmetika se proizvodi u vlastitom proizvodnom pogonu u Zagrebu, u skladu s najvišim europskim standardima.

 DSCF8473

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location