Username *
Password *
Remember Me

Aktivni probiotici, biljke i aromaterapija jedinstvena je kombinacija tri koncepta u novoj liniji danske ekološke kozmetike Urtekram koja obuhvaća proizvode za njegu kože i kose. Probiotici su blagotvorni za kožu jer joj pomažu održati vlagu i mekoću te podržavaju njezine regenerativne procese.

lavender 07 cr


„Naše biljne ekstrakte radimo sami i koristimo znanstvene spoznaje kako bismo iskoristili blagodati biljaka i ljekovitih trava, koje pozitivno utječu na stanje kože i kose“, ističe Bo Iversen iz Urtekramova tima.


Lavandino ulje djeluje umirujuće na naše emocije, a njezine su aromatične komponente poznate po svom antistresnom djelovanju.

lavender 07 cr


„Formula Ljubičasta lavanda osmišljena je s certificirano ekološkim ekstraktima i uljima lavande koju sami uzgajamo na poljima u Provansi, u južnoj Francuskoj te ih kombiniramo s probioticima i hijaluronskom kiselinom koja pomaže održati ravnotežu kože i kose“, pojašnjava Iversen.


Urtekram je jedan od prvih europskih proizvođača certificirane ekološke kozmetike koji djeluje od 1972. godine. Jedan od temeljnih postulata tvrtke je: „Možete imati povjerenja u naše proizvode“. Upravo stoga veliku pažnju polažu u porijeklo sirovine, održivost i sljedivost u dobavljačkom lancu.

lavender 07 cr


Zato Urtekram biraju oni čiji je izbor beskompromisno ekološki, koji traže proizvode s čistim sastojcima, vrhunske kvalitete i uočljivog danskog dizajna. I maksimalnu ugodu, dakako.

 

 

 

lavender 07 cr

lavender 07 cr

PR TEMA

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location