Username *
Password *
Remember Me

Bogat glikozaminoglikanima koji su važni za očuvanje hrskavice i zglobova, Pernaton gel opušta mišiće i zglobove te pomaže boljoj pokretljivosti i gipkosti zglobova. U Farmaciji je snižen za 20% u terminu od 4. do 17. 7.


Bolovi u zglobovima i mišićima mogu otežati jednostavne, svakodnevne radnje i učiniti ih napornima i iscrpljujućima. Za opuštanje bolnih mjesta te poboljšanje pokretljivosti i gipkosti zglobova osmišljen je Pernaton gel koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove.

Dolazi u dvije varijante: Pernaton gel forte s učinkom jakog zagrijavanja te kao Pernaton gel, koji najprije hladi, a potom zagrijava mjesto primjene.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

accessorize 949976
Accessorize

 

Pernaton gel forte, 125 ml: učinak jakog zagrijavanja
Pernaton® gel forte pruža intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline koji pospješuje prokrvljenost kože. Namijenjen je osobama koje već imaju problema sa zglobovima, kod upale živaca i neuralgija te za zagrijavanje mišića prije i nakon sportskih aktivnosti. Sadrži ekstrakt kajenske paprike, visoko vrijedni originalni perna ekstrakt iz zelenousne školjke, glikozaminoglikane (GAG), kondroitin, eterična ulja i mentol.

accessorize 949976

Sastojci i djelovanje:

Perna ekstrakt - regeneracijski učinak na vezivno tkivo i zglobove.
Ekstrakt kajenske paprike - potiče prokrvljenost tkiva, ublažava bol.
Glikozaminoglikani (GAG) i kondroitin - hrane vezivno tkivo i hrskavicu, potiču elastičnost i mobilnost.
Eterična ulja ružmarina, eukaliptusa, limuna i mentol - potiču prokrvljenost tkiva.
Pernaton gel, 125 ml: najprije hladi, a potom zagrijava mjesto primjene.
Pernaton® gel koristi se za masažu mišića nakon sportskih aktivnosti, regeneraciju tkiva, pomaže boljoj pokretljivosti i gipkosti zglobova, pomaže za ublažavanje boli kod sportskih ozljeda i bolova prouzročenih oštećenjem zglobova. Opušta mišiće i zglobove.

Sadrži: visoko vrijedni originalni perna ekstrakt iz zelenousne školjke, glikozaminoglikane (GAG), kondroitin, eterična ulja i mentol.

 

accessorize 949976