Username *
Password *
Remember Me

Kosa nam je tijekom cijelog dana na plaži mokra, stoga joj je potreban pravilan tretman kako bi ostala lijepa. Donosim nekoliko jednostavnih prijedloga za njegu i styling!

1. Nemojte kosu agresivno trljati ručnikom, bit će zapetljana. Kako bi se osušila, čvrsto ju zavežite u turban na par minuta. Ručnik treba upiti višak mora bez da kosa bude oštećena i spetljana.

2. Nakon što kosa prestane cijediti, nanesite njegu koju koristite na plaži, idealna su ulja ili maske u spreju koje se ne ispiru.

3. Češljajte se polu-četkama za raščešljavanje!

Predlaže: Ana Kuštre, Do šminke i frizure za pol vure

 whitestuff 913311


4. A kako napraviti super ljetni friz? Dok je kosa mokra, kreiramo frizuru koja se suši prirodnim putem. Želite li imati što ravniju kosu, dobro ju iščešljajte četkom i taj postupak ponavljajte sve dok ne bude kosa suha.

5. Volite li blage morske kovrče? Koristite sprej za kovrče na bazi njege, zatim kosu gužvajte svojim prstima, stvarajte kovrče od korijena do vrha radeći volumen.

6. Ako znate isplesti pletenicu ili riblju kost, sušenjem na sucu kosa će se nakovrčati. Kad je raspletete, frizura će biti prepuna kovrči!

7. Ako ste imalo vješti u izradama frizure: na kosu i čelo stavite traku pa u nju upletite ostatak kose. Nakon sušenja se kosa tako kada maknete traku dobit ćete krasne valove.

 whitestuff 913311

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location