Username *
Password *
Remember Me

Nova sezona donosi nam i formule brenda Algologie: noviteti iz Body Active linije inspirirani su morskom vodom i algama te sadrže hranjive i obnavljajuće sastojke ulja lješnjaka i shea maslaca.

algologie

BAUME DU JARDIN MARIN (Revitalising & Nourishing Balm)
Njegujući balzam za tijelo štiti i daje energiju koži.
Ekskluzivni bio-mimetički kompleks sastavljen od 4 aktivna sastojka, odgovara na četiri osnovne potrebe kože: zaštitu, oksigenaciju, hranjenje i stimulaciju.
Morska voda iz područja Golfske struje sadrži 96 minerala i elemenata u tragovima za remineralizaciju i ravnotežu kože, shea maslac pomaže održavanju elastičnosti kože, a crvena alga Chondrus crispus zaslužna je za trenutni lifting učinak. Cijena: 214,00kn (150ml)

HUILE DE PEN LAN (Hair & Body Universal Oil)
Sadrži ulje lješnjaka s ublažavajućim i obnavljujućim djelovanjem. Čini kožu mekanom i elastičnom. Ulje kamelije i ulje slatkog badema obnavlja suhu i ispucalu kožu, učvršćuje te potiče obnovu kože. Dubinski njeguje i hidratizira kožu i kosu. Cijena: 205,00kn (100ml)

CRÉME DU LITTORAL (Protective Hand & Nail Cream)
Sadrži shea maslac s regenerativnim i zaštitnim svojstvima, ulje grožđa bogato linoleinskom kiselinom za obnovu, te vitamine B5 i E za jačanje noktiju, sprečavanje listanja i njegu kožice oko noktiju. Cijena: 115,40kn (75ml)

algologie