Username *
Password *
Remember Me

Ten bez pudera jedna je od najvećih uživancija, ali ipak ćemo puder nositi: koža je izložena vjetru i hladnoći, promjenama temperature zraka, reagira crvenilom, a i brzo se isušuje, naročito radi grijanja u uredskim prostorima... Kako izabrati dobar puder za zimsku sezonu? Imali smo dosta sunca do sada, ten je vjerojatno nešto tamniji.

 

 foundation1


1. Boja – ovih dana nijansa tena se izuzetno mijenja, predlažemo lagane podloge koje nisu snažno pigmentirane, već blage, upravo radi prilagodbe.

2. Puder neka bude light, više tekući koji hidratizira suhu kožu te istovremeno ne zatvara pore na masnoj koži.

 
foundation1 

3. Možda ne trebamo prekriti čitavo lice! Vizažisti se slažu u jednom – ako licu ne treba prekrivanje, bolje je da ga ostavimo da diše. Naime, tijekom prelazne sezone predlažemo da prekrijete samo mrlje i nepravilnosti, koža će djelovati prirodno, a opet sređeno.

4. Puder u prahu koristite samo za T-zonu. Ostatak lica će se previše isušiti ispod sloja pudera u prahu.

foundation15


5. Ako imate velike pore, izaberite prije pudera – primer. On je baza koja vizualno pegla lice i čini ga ujednačenim. Ili izaberite toniranu bazu za lice – dva u jedan!


6. Puder koji ima highlighter čestice na svakom je koraku. Treba znati da on najbolje izgleda kad je lice lagano tonirano od ljeta. Kako blijedimo, tako nam treba sve manje sjaja, jer postoji šansa da izgledamo poput svemiraca! Highlight čestice se uglavnom baziraju na srebrnim tonovima, stoga ako imate takav puder, pomiješajte ga s nekom drugom teksturom, kremom, puderom, toniranom kremom... kako biste ipak iskoristili taj sjaj!

 foundation1

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.