Username *
Password *
Remember Me

Ten bez pudera jedna je od najvećih uživancija, ali ipak puder itekako nosimo ovih dana kad je koža izložena vjetru i hladnoći, promjenama temperature zraka, reagira crvenilom, a i brzo se isušuje, naročito radi grijanja u prostorima... Kako izabrati dobar puder za zimsku sezonu? Tu je nekoliko izvrsnih savjeta...

 

 foundation1


1. Boja – neka bude zericu tamnija, ipak bolje izgleda nego svijetlija nijansa... a i dat će dojam osunčanog tena. Na to ide mrva bronzera, tik pored obraza i na čelo

2. Puder je idealan u laganoj varijanto, tekući koji hidratizira suhu kožu te istovremeno ne zatvara pore na masnoj koži. 


foundation1 

3. Možda ne trebamo prekriti čitavo lice! Vizažisti se slažu u jednom – ako licu ne treba prekrivanje, bolje je da ga ostavimo da diše. Naime, tijekom prelazne sezone predlažemo da prekrijete samo mrlje i nepravilnosti, koža će djelovati prirodno, a opet sređeno.

4. Puder u prahu koristite samo za T-zonu. Ostatak lica će se previše isušiti ispod sloja pudera u prahu.

foundation15


5. Ako imate velike pore, izaberite prije pudera – primer. On je baza koja vizualno pegla lice i čini ga ujednačenim. Ili izaberite toniranu bazu za lice – dva u jedan!

6. Puder koji ima highlighter čestice na svakom je koraku - no, treba ga stavljati malo, kako ne bismo dobili efekt disko kugle. Highlight čestice se uglavnom baziraju na srebrnim tonovima, stoga ako imate takav puder, pomiješajte ga s nekom drugom teksturom, kremom, puderom, toniranom kremom... kako biste ipak na lagani, decentan način iskoristili taj sjaj!

 foundation1