Username *
Password *
Remember Me

Bio-Oil pomaže u poboljšavanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. Također, pomaže u smanjenju vidljivosti strija.

Svake sekunde u svijetu se proda jedna bočica Bio-Oila, pouzdanog saveznika u borbi protiv svih nepravilnosti kože.

Hladniji dani, u kojima opada vlažnost zraka, što za posljedicu ima i promjene u vlažnosti vaše kože, idealno su vrijeme za početak korištenja ovog čudotvornog ulja. Koži koja postaje suha potrebna je odgovarajuća njega, a možete je pronaći u obliku proizvoda koji je opušta i umiruje vraćajući joj prirodnu snagu i elastičnost.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Bio Oil HR bottle photo 200ml RGB

 

Bio-Oil pomaže u poboljšavanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. Također, pomaže u smanjenju vidljivosti strija što ga čini idealnim proizvodom za trudnice, body-buildere i adolescente koji ubrzano rastu. Povećava elastičnost kože i time smanjuje mogućnost nastajanja strija.

Redovitim apliciranjem Bio-Oil ima blagonaklon učinak na probleme neujednačenosti boje tena koji mogu nastati kao rezultat raznih hormonalnih promjena ili vanjskih uzroka, kao što su prekomjerno izlaganje suncu. Sadrži brojne sastojke koji jačaju kožu, čine je mekšom, podatnijom i hidratiziranom, zbog čega se preporučuje i kod prvih znakova starenja kože.

Bio Oil HR bottle photo 200ml RGB

Uljna baza Bio-Oila jača prirodnu masnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne ekstrakte, bez potrebe dodavanja štetnih konzervansa.

Bio-Oil sadrži prirodna ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože. Obogaćen je vitaminima A i E te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil koji formulu čini laganom i omogućava brzo upijanje u kožu, bez masnih tragova.

Bio-Oil se laganim kružnim pokretima umasira u kožu, nakon čega na njoj ostaje zaštitni nemasni sloj koji je čini mekanom, glatkom i baršunastom.

 

 Bio Oil HR bottle photo 200ml RGBBio Oil HR bottle photo 200ml RGB