Username *
Password *
Remember Me

Anti-age scena ima novu ambasadoricu: Nivea je predstavila Monicu Bellucci kao lice linije HyaluronCellularFiller linije: - formula potiče prirodnu proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i kolagena u stanicama kože, čineći je čvršćom, zategnutom, a borama popunjenim. Znanstvena istraživanja pokazala su kako hijaluronska kiselina, jedan od sastavnih elemenata naše kože, ima zadatak da na sebe veže i zadržava vodu. Time poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala – objavila je Nivea.

 

monica nivea


Zahvaljujući inovativnoj formuli Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman sadrži čak 5 puta više hijaluronske kiseline, što ga čini proizvodom s najvišom koncentracijom hijalurona od svih Nivea proizvoda za njegu lica.
Intenzivni tretman moćan je saveznik u održavanju mladenačkog izgleda lica koji će pomoći stanicama vaše kože da se ponovno aktiviraju. Pokretanjem stanične aktivnosti koža postaje hidratizirana i dubinski njegovana. Tako su godine samo broj kada se mladost oduvijek nalazi u vašoj koži.
Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman, 2 x ampula x 5 ml - 89,90 kuna

 monica niveamonica niveamonica nivea